Beljakovine v urinu (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

sminc -> Beljakovine v urinu (8.9.2004 14:13:42)

oj. Spet me nekaj muči. Danes sem imela UZ- prvič sem videla srček mojega malega sončka. 7 3/7, Vse zgleda Ok, sam beljakovine so bile v urinu. G me je vprašal če sem kdaj imela težave z ledvicami. NIKOLI!!! Se za vnetje mehurja se ne spomnim. Cist sem paf. Cez teden dni mam kontrolo. Dal mi je svečke. Vem da se bo slišalo bljaki a vseeno bom vprašala. Medtem ko sem lulala mi je padla" kapljica izcedka v lonček. Mislite da bi bilo lahko od tega? Full me je strah da bo šlo kaj narobe. Nikoli ampak res nikoli nisem imela težav z ledvicami.

pia1 -> Beljakovine v urinu (8.9.2004 14:44:19)

tud jest sem imela beljakovine v urinu. pa ni G zganjal nobene panike, je rekel, ce imam kej vec belega toka in ko sem pritrdila je rekel, da je to verjetno to. pol sem mogla dat se enkrat vodo. in sicer mi je rekel, naj se prej stusiram in umijem brez mila, potem naj si spolovilo obrisem s tamponov, od spredaj nazaj, ter potem ujamem srednji curek, aja pa se prvi jutranji urin je moral biti. no potem je bilo v redu. res je bilo od belega toka.
upam, da je tudi pri tebi tko. uzivaj in ne skrbi

Annny -> Beljakovine v urinu (8.9.2004 19:54:06)

Sminc, predvsem ogrooomno pij! Jaz vsaj 4 litre dnevno..dobesedno se utapljam, ampak G je zelo zadovoljen z mojimi izvidi in mi je sam svetoval toliko tekočine.

honey -> Beljakovine v urinu (9.9.2004 10:43:53)

Malo pozno, ampak upam, da te bom tud jaz lohk kej potolažla. Jaz sem imela pregled v pon. (10 t) in sem tudi imela beljakovine v urinu. Meni pa je rekla, da sem po vsej verjetnosti kaj takega pojedla ali popila (in sem res tisti dan spila 1/2 l Cockte). Možno je, da je bilo pri tebi tudi kaj takega!

filipinka -> Beljakovine v urinu (9.9.2004 19:59:59)

Jaz sem pa v 38. tednu in so se mi tudi pojavile beljakovine v urinu. Meni je G povedal, da je to zaradi preobremenjenosti ledvic. Rekel je, da ni nevarno dokler je krvni pritisk v mejah normale. Zdaj si ga merim 2x na dan, če mi naraste, moram takoj iti rodit. Pri vas, ki ste v začetku nosečnosti je to najbrž zaradi hrane ali pijače in svetujem vam , da pijete velikoooo vode!
Čao, V. in :duda:

Stran: [1]