Fluonatril (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


ElaM -> Fluonatril (8.1.2007 21:04:40)

Danes je naša punca imela posvetovalnico in smo dobili Fluonatril tablete. Pa ne vem, a bi jih ji dajala, ali ne?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] A ste jih dajale svojim [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]?




natalia -> RE: Fluonatril (8.1.2007 21:47:33)

ja, finta glede tega fluonatrila. po treh mesecih, ko bi naj jemali fluonatril smo spet šli k pediatrinji na pregled in pogleda zobke naše bejbe in reče, se vidi da redno jemlješ tabletke, maš tako lepe, bele zobke - mi pa ji že od začetka teh tabletk ne dajemo, ker sem jih po nasvetu RR-jevk nehala dajati že takoj na začetku. baje so v veliki količini kancerogene - malo se pozanimaj, ne bi rada preveč na pamet govorila. jaz glede teh tabletk nimam ravno dobrega občutka. ti pa presodi.




Leone -> RE: Fluonatril (8.1.2007 22:07:45)

Mnenja so zelo deljena, eni so za, drugi ne, tako, da tudi jaz nisem čisto prepričana. Ampak pri ta prvem sem jih dajala od 6. mes. naprej in ima zdaj pri 3,5 letih 100% zobe. Ne vem ali je to zaradi tablet, ker sem jih nehala dajat nekje pri 2 letih (v glavnem je kvaliteta tudi dedna, pa seveda redna higiena).
Zdaj, pri ta drugem, jih moram do 6. m. jaz jemat, potem jih pa on dobi.
Pa vsaj 1 ura naj bo od zaužitja mlečnih stvari (prej ali potem), sicer izgubi učinek.




Anonimen -> RE: Fluonatril (9.1.2007 9:26:03)

Ne, jaz ne, jih sploh nismo dobili, jih nihče niti omenil ni.




Stran: [1]