|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ne vem kaj naj veramem?Je plus ali si dom...
11.1.2007 12:08:51   
Anonimen
Prišla user posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natalia)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
11.1.2007 15:34:12   
Fargesia
Žal mi je....user posted image

user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
11.1.2007 17:07:01   
soni
Naj ti povem, da sem imela sama zelo podobne znake in da se je tudi moja danes nesramno prikazala.
Vendar upam, da tudi za nas nekje posije sonce in da bomo enkrat začutile, kako je če v nas nekdo raste.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
11.1.2007 17:56:24   
stunfek
Ja, ta želja po user posted image  je res nenavadna v smislu naših navideznih znakov. To čakanje in prepričanost, da ta mesec pa bo. Le koliko časa lahko zdrži ženska v nekem optimizmu, ko jo mesec ze mesecem obiskuje user posted image . Jaz sem šele na začetku te poti, pa mi je že čisto jasno, kako težko je to čakanje in upanje, če na koncu spet ni nič. Je to morda samo neučakanost in nepotrpežljivost?

Jaz imam od danes do 15.1. svoje plodne dneve. Moti me samo to, da ne verjamem, da je temu čisto tako. Teoretično že. Praksa pa je itak pokazala raznorazne variacije na temo. Zakaj se mi to zdi problem? Ker se nekako pripraviva do user posted image  samo ob teh plodnih dnevih. In če to ni to seveda nimava nobene možnosti. Ahhhh, zakomplicirano to vse skupaj! 

Se spomnim, ko sem bila prvič noseča, kako me je zadelo kot strela z jasnega. Sicer sva bila že poročena samo sva še uporabljala zaščito. No in dvakrat je nisva. Pa nič nisem vedela kateri dan je to in kdaj je moja O. NIč nisem čakala, nič ugibala. Samo eno jutro sem se zbudila in so me bolele dojke in bilo mi je slabo. Takoj sem vedela in poslala svojega v lekarno po test. Valjda, da je bila moja črtica ful bolj očitna kot testna. Zdaj imam pa vse naštudirano, čakam na znake, ki se vsi izkažejo za ustvarjene v moji glavi user posted image . Test naredim en dan pred pričakovano user posted image , zato ker ne morem počakati še dveh dni?!? Halo?!? Kako naj bom malo bolj skulirana in manj obsedena s tem, kdaj bom zanosila?

(odgovor članu soni)
Neposredna povezava do sporočila: 29
11.1.2007 22:33:18   
Anonimen
Anonimna, kako kaj? Se počutiš v redu? Si naredila še kakšen test? user posted image  še vedno rahla?
Upam, da bo vse v redu! Sporoči nam.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
11.1.2007 22:35:24   
Anonimen
Joj, šele zdaj sem videla nadaljevanje.. Sem bila tako neučakana nad tvojim razpletom, da nisem niti obrnila strani. Oprosti. Mi je prav hudo!
Ma saj veš, da ne smemo obupati.

Držim pesti zate!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
11.1.2007 22:38:08   
Anonimen
Ja Stunfek.. Z mano in mojimi testi ter nosečniškimi simptomi je isto. Žal nisem še ugledala user posted image , toda ta psiha v pričakovanju user posted image . Neverjetno. Skoraj sama sebe sem prepričala, da je to to, milijon znakov.. potem pa user posted image .

(odgovor članu stunfek)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?