Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ali obstaja možnost zanositve? 8.1.2007 14:17:12
|
|
|
|
Anonimen
|
ne vemo in uporabljaj iskalnik,ker je takšnih vprašanj kot tvojih veliko LP
|
|
|
|
RE: ali obstaja možnost zanositve? 8.1.2007 14:19:57
|
|
|
|
soncece24
|
Kontracepcijske tablete zavirajo ovulacijo. Praviloma naj bi celo tablico do konca pojedla in potem se pocakala kak mesec, preden poskusiš zanosit - tako je vsaj meni moj G rekel. Kolko maš pa zdaj ti šans, da si ta mesec zanosila in ali si sploh imela ovulacijo pa ti nihče ne more povedat. Počakaj na izpostanek M in naredi test, pa boš vedela.
|
|
RE: ali obstaja možnost zanositve? 8.1.2007 16:32:21
|
|
|
|
memole
|
Procentov ne vem lahko pa da si! Moja kolegica je kljub še uporabi kontracepcijskih tabletk zanosila! Čestitke če si noseča!
|
|
RE: ali obstaja možnost zanositve? 8.1.2007 17:28:09
|
|
|
|
Blacky30
|
A tebi ni gin. povedal, da je dobro prekiniti s tabletkami malo prej, preden začneta delat na otročku? Jaz sem jih nehala jemati eno leto prej, sem jih pa jedla 10 let predtem. Sicer tako dolgo ni potrebno, vendar sem jaz tako želela, ker se mora telo znebiti strupov. Tako, da za moje pojme, takojšnja zanositev ni ravno dobra ideja. Da si zanosila v situaciji, ki jo opisuješ, pa je zelo malo verjetno, ker niti nisi mogla vedeti, kdaj imaš ovulacijo. Med jemanjem tablet namreč ovulacije nimaš, poleg tega se niti ne sproži sama od sebe po parih dneh od prenehanja jemanja.
|
|
|
|
RE: ali obstaja možnost zanositve? 8.1.2007 17:33:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Med jemanjem tablet namreč ovulacije nimaš, poleg tega se niti ne sproži sama od sebe po parih dneh od prenehanja jemanja. Točno tako in ki jo dobiš med jemanjem tbl, ni prava .
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Čaj, ki pomaga pri neplodnostiČe se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?