|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ali obstaja možnost zanositve?
8.1.2007 14:14:43   
Anonimen
Z možem sva se odločila, da bi rada imela prvega  otroka. jaz sem namreč jemala kontracepcijske tabletke 5 let, in sem jih zdaj pred  ovolucijo prenehala jemat. v tem času sva imela nezaščitene spolne odnose. Zanima me, koliko % možnosti je, da sem zanosila?ko sem prenehala z kontacepcijskimi tabletami sem pričela jemati tifol.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ali obstaja možnost zanositve?
8.1.2007 14:17:12   
Anonimen
ne vemo in uporabljaj iskalnik,ker je takšnih vprašanj kot tvojih veliko

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
8.1.2007 14:19:57   
soncece24
Kontracepcijske tablete zavirajo ovulacijo. Praviloma naj bi celo tablico do konca pojedla in potem se pocakala kak mesec, preden poskusiš zanosit - tako je vsaj meni moj G rekel. Kolko maš pa zdaj ti šans, da si ta mesec zanosila in ali si sploh imela ovulacijo pa ti nihče ne more povedat. Počakaj na izpostanek M in naredi test, pa boš vedela.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.1.2007 16:32:21   
memole
Procentov ne vem lahko pa da si!
Moja kolegica je kljub še uporabi kontracepcijskih tabletk zanosila!

Čestitke če si noseča!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.1.2007 17:28:09   
Blacky30
A tebi ni gin. povedal, da je dobro prekiniti s tabletkami malo prej, preden začneta delat na otročku? Jaz sem jih nehala jemati eno leto prej, sem jih pa jedla 10 let predtem. Sicer tako dolgo ni potrebno, vendar sem jaz tako želela, ker se mora telo znebiti strupov. Tako, da za moje pojme, takojšnja zanositev ni ravno dobra ideja.

Da si zanosila v situaciji, ki jo opisuješ, pa je zelo malo verjetno, ker niti nisi mogla vedeti, kdaj imaš ovulacijo. Med jemanjem tablet namreč ovulacije nimaš, poleg tega se niti ne sproži sama od sebe po parih dneh od prenehanja jemanja.

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.1.2007 17:33:58   
Anonimen
Med jemanjem tablet namreč ovulacije nimaš, poleg tega se niti ne sproži sama od sebe po parih dneh od prenehanja jemanja.

Točno tako in user posted image  ki jo dobiš med jemanjem tbl, ni prava user posted image .

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
8.1.2007 17:47:02   
stunfek
Ah, ne sekiraj se. Obstaja teorija, ki bo menda celo predstavljena v eni izmed serij na BBC-ju o tem, da je fama razstrupljanja popolnoma neutemeljena. Če telo zanosi pomeni, da je pripravljeno in zdravo in to bi se teoretično lahko zgodilo tudi v tvojem primeru. Vsako telo odreagira po svoje. Ene so po tabletkah zelo plodne, druge rabijo več časa, da se poberejo vendar pa je teorija o potrebnem času razstrupljanja zgolj in samo teorija. Jaz vanjo ne verjamem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Čaj, ki pomaga pri neplodnosti
Če se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?