nejcko -> RE: Slab izvid krvi :( (25.1.2007 12:51:40)
|
Imam 2 otroka - sin ni bil nikoli slabokrven, hči pa je bila tam do cca 1 leta. Sicer ne vem, če to kaj vpliva, ampak ko sem bila noseča s sinom, sem imela kri ok, ko pa sem nosila tamalo, pa sem imela tudi sama švoh kri (1. v življenju). Sin, 5 let, je vegetar, kot mu pravim, torej mesa skorajda ne je - mora imeti res super dan, da mu kaj uspemo dati v usta mesa - pa ima že vse svoje življenje super kri. Hči, 2,5 let, je pa ultra mesožer, pa če jo pogledaš, bi mislil, da bo lihkar skupaj padla - bledolična in po mojem mnenju še vedno malce slabokrvna. No, jaz se imela razen v 2. nosečnosti vedno super kri, mož pa je bil v otroštvu tudi slabokrven. Evo, tako je moje mnenje o vsem skupaj - nič ni ziher. Pa še to - sin od jajca je samo beljak, obožuje pa rdečo peso in špinačo oz. blitvo. Hči je tudi rumenjak, peso obožuje, prav tako je špinačo oz. blitvo ... no, želim povedati, da so moje izkušnje take, da prehrana nima ravno velikega vpliva na vse skupaj. Lahko se sicer motim, ampak moja otroka sta živ dokaz za to (ali pa izjema[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]).
|
|
|
|