Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: A bo še kdo delal ta teden test? 9.1.2007 13:45:32
|
|
|
|
pina-1
|
bravo buškica....... čestitke....
|
|
|
|
RE: A bo še kdo delal ta teden test? 9.1.2007 14:03:59
|
|
|
|
Fargesia
|
Buškica! ČESTITAM!!!!!!
|
|
RE: A bo še kdo delal ta teden test? 9.1.2007 14:05:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja kaj naj vam rečem, nisem zdržala do jutri....in sem pravkar naredila test, ki mi je pokazal zelo dobro viden plus . Zaenkrat bom še, anonimna, vsaj dokler možu ne povem . Vsem želim, da bi doživele čimprej mojo srečo! Držite se punce!!!
|
|
|
|
RE: A bo še kdo delal ta teden test? 9.1.2007 14:19:43
|
|
|
|
Fargesia
|
Sploh si ne morem predstavljati te radosti, ko zagledaš !!! Danes ponoči sem sanjala, da sem dva BC mini delala in da sta bila pozitivna. V sanjah sem tolk skakala in se smejala, da ko me je ura zbudila, sem se pokrila nazaj, da bi še za malo užila tisto veselje! ANONIMNA, ČESTITIAM!!!!!!
|
|
RE: A bo še kdo delal ta teden test? 9.1.2007 14:31:17
|
|
|
|
bumbum
|
Buškica in anonimna, čestima! Vse dobro vama želim!
|
|
|
|
RE: A bo še kdo delal ta teden test? 9.1.2007 16:31:59
|
|
|
|
buškica
|
Anonimna čestitke! Ostalim pa najlepša hvala za čestitke!!! vaša buškica
|
|
|
|
RE: A bo še kdo delal ta teden test? 9.1.2007 16:46:53
|
|
|
|
**NiNa**
|
buškica in anonimna ČESTITAM! Sem zelo vesela za vaju in upam, da se vama ta teden še kakšna pridruži. Vama pa želim čim lepšo in mirno , pa zdravega . Ostale pa gremo pogumno naprej v nove boje.
|
|
|
|
RE: A bo še kdo delal ta teden test? 9.1.2007 18:39:08
|
|
|
|
lučka 25
|
Najprej bi čestital buškici in anonimni za magični !!! Bumbum, upam, da so najini znaki pravi in ne namišljeni, kot jih je bilo že toliko prej. Mene sedaj že malobolijo prsi (ampak to me vsak ciklus pred in upam, da sedaj me pa zaadi ). Maša82, ja to je moj prvi krog s klomifenom. Vaginalnega UZ pa mi niso naredili in mi je kar žal, ker mi ga te tri cikluse (za toliko ciklusov sem dobila tablete) ne bodo delali. Upam, da mi ga ne bo potrebno, ker bom prej A ne, je portrebno pozitivno razmišljat!!
|
|
|
|
RE: A bo še kdo delal ta teden test? 9.1.2007 18:43:00
|
|
|
|
jooly
|
Jaz se ful nalivam z vodo, ker sem šele zdaj uspela prit do doma. Mi pa zamuja 4 dni, ponavadi imam res na 28 dni, čeprav sem pa tja imam kak izcedek, pa tud šraufa me. Ampak kokr se poznam, ne bom zdržala do jutr
|
|
|
|
RE: A bo še kdo delal ta teden test? 9.1.2007 19:12:48
|
|
|
|
Fargesia
|
Lučka 25! Živijo! Saj vaginalni UZ naredijo zato, da vidijo kako reagiraš na Klomifen. Nič groznega. Jst mam v četrtek zjutraj vaginalni UZ (12 dan od začetka jemanja Klomifena)...sporočim kako je šlo.
|
|
RE: A bo še kdo delal ta teden test? 9.1.2007 19:57:43
|
|
|
|
cuma
|
Hvala vsem za čestitke, upam, da vam kmalu vrnem!!!! Ja, jaz sem odprla to temo a ne želim več biti anonimna . Še enkrat SREČNO vsem! Cuma
|
|
|
|
RE: A bo še kdo delal ta teden test? 9.1.2007 20:19:07
|
|
|
|
Anitka
|
Cuma in buškica še tukaj - čestitammmmmmmmmm Za ostale pa
|
|
RE: A bo še kdo delal ta teden test? 9.1.2007 20:30:32
|
|
|
|
mala
|
cuma čestitke ob in nosečnosti jest moram še nekaj dni zdržat in upam da ne bo prej prišla , tudi za vse ostale držim pesti , upam da nam je uspelo
|
|
|
|
RE: A bo še kdo delal ta teden test? 9.1.2007 20:33:21
|
|
|
|
Jančika_
|
Cuma, zelo sem vesela zate, čestitam !
|
|
|
|
RE: A bo še kdo delal ta teden test? 9.1.2007 20:47:00
|
|
|
|
ElaM
|
Čestitke Buškica in Cuma.
|
|
RE: A bo še kdo delal ta teden test? 9.1.2007 21:06:43
|
|
|
|
Jančika_
|
Aja, seveda, tudi buškici iz srca čestitam!
|
|
|
|
RE: A bo še kdo delal ta teden test? 9.1.2007 22:02:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestitke Buškica & Cuma!! Sem zelo vesela za vaju. Jaz bom tudi ta teden naredila še en test. Danes sem ga, pa.. ne vem. Verjetno nisem , je to le želja. Okence se je obarvalo, toda.. ne tako kot bi se moglo. Morala bi biti navpična črta ( tako kot v kontrolnem okencu), toda bila je vodoravna. ?????? Ne vem. Napaka na testu?? Ah, imam srečo s temi testi!
|
|
|
|
RE: A bo še kdo delal ta teden test? 10.1.2007 11:26:58
|
|
|
|
pina-1
|
no mi testa ne bomo delali ker je ravnokar prišla . gremo v nove boje. za vse ki še upate oa stiskam močne pesti.
|
|
|
|
RE: A bo še kdo delal ta teden test? 10.1.2007 20:53:34
|
|
|
|
yaris
|
CUMA in BUŠKICA iskrene čestitke obema za čestitam
|
|
|
|
RE: A bo še kdo delal ta teden test? 11.1.2007 6:30:29
|
|
|
|
Boni3
|
Buškica in Cuma ČESTITKE!!!!!! Je lepo brat take lepe novice.Ostaim pa želim čim več volje in poguma,da bodo čimprej al pa al pa .
|
|
|
|
RE: A bo še kdo delal ta teden test? 11.1.2007 15:31:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Buškica in Cuma Lepo vama želim.
|
|
|
|
RE: A bo še kdo delal ta teden test? 12.1.2007 15:43:55
|
|
|
|
bumbum
|
Mi bomo pa prišparali nekaj denarja. Ne bo treba delat testa. je namreč danes prišla. Vsem, ki še čakate pa veliko, veliko sreče!
|
|
|
|
RE: A bo še kdo delal ta teden test? 12.1.2007 16:23:01
|
|
|
|
mlavla
|
ja jaz bom tudi v prihodnjih dneh naredila test če se ne bo prej prikazala , zaenkrat še nimam nobenih znakov zanjo...upam, da tako tudi ostane..če bi bilo tako kot ponavadi naj bi jutri (ne)prišla... lep pozdravček mlavla
|
|
RE: A bo še kdo delal ta teden test? 12.1.2007 16:24:00
|
|
|
|
mlavla
|
aja pa buškici pa cumi iskrene čestitke!!!! mlavla
|
|
RE: A bo še kdo delal ta teden test? 12.1.2007 16:26:25
|
|
|
|
Fargesia
|
Mlavla sporoči veselo novico! STISKAM PESTI!!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
SokoviPixicomKateri sadni sok najraje pije vaš otrok? Otroški sokovi Dana (
18%)
Pingo (
55%)
Rauch (
18%)
Capri-Sonne (
0%)
Maraska (
0%)
Lumpi (
9%)
Število vseh glasov: 22Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!