boleče noge (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

binica -> boleče noge (8.9.2004 10:32:51)

Lep dan vsem,

zanima me a je katera od vas imela v začetku nosečnosti kake težave z bolečinami v nogah - gre v bistvu za tak zelo neprijeten občutek (predvsem v kolenih), ki me spominja na obdobje, ko sem odraščala, pa so me kolena bolela.
A je možno, da gre za kako pomanjkanje kalcija? A mi svetujete kake kalcijeve šumeče tablete?

LP,

Binica in :duda:

Maja&Lana -> boleče noge (8.9.2004 10:45:53)

Točno vem o čem govoriš, ker se tudi meni to dogaja zelo pogosto. Jaz temu rečem kar krči, čeprav to verjetno niso, izgleda pa kot bi te trgalo v kolenih, oz. nogah. Vem, zoprna bolečina, za znoret. Tudi meni se je to dogajalo v otroštvu, ker sem na hitro zrastla. Poskusi s šumečimi tabletami Magnesol - dobiš jih v lekarni (stanejo cca. 700 sit) in se mi zdi, da še kar pomagajo.
Pa vsaj vidim, da nisem edina, ki se ji je to dogajalo oz. se ji še dogaja.
Upam, da bo bolje in lep pozdrav sotrpinka, Maja:sloncek::zajcek::sloncek:

binica -> boleče noge (8.9.2004 11:00:08)

Hvala Maja,

sem že mislila, da je z mano kaj narobe :)
Te tabletke niso nič škodljive za plodek ?
no, moj še čiiiisti mičken - sem šele v 6 tednu :bravo:)

Binica

Jančika_ -> boleče noge (8.9.2004 11:45:38)

Magnesol nič ne škodi, celo fajn ga je pit (šumeče tablete so to) v nosečnosti. Posebej proti koncu, ko se upočasni prebava in ko pridejo tapravi krči v mečih.

binica -> boleče noge (8.9.2004 12:14:40)

Aha,
potem pa šibam v lekarno. Sem pa zasledila na eni debati, da je najboljše pit Magnesol tablete zvečer, zjutraj pa mleko - oboje istočasno oz. v istem obdobju dneva raje ne. A bo to držalo?

Stran: [1]