ronja -> RE: nov partner (8.1.2007 1:35:42)
|
Se strinjam z Ankico in Nalin. Moraš mislit tudi na otroka, ne le na svojo službo oz. želje... Verjetno si otrok še vedno želi stike z očetom, saj nič ne praviš, da bi imel/a kaj proti... In če bi se moja mami ločila, ko sem bila mala in me odpeljala nekam daleč stran od očeta - bi zbežala... Pa jo imam rada, ampak njega tudi! Zakaj bi moral vedet? ker je otrokov oče in ima kot tak svoje pravice, sploh če redno izpolnjuje svoje dolžnosti (nič ne praviš, da jih ne bi, torej predvidevam, da jih...) Prilagajaš se ne njemu, ampak otroku, kot ti je lepo napisala Ankica. Jaz tudi zdaj ne morem it na prakso nekam v Afriko, če sem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image], otroci pač zahtevajo določene žrtve... Če bi se že preselila v tuijno (mislim, da bi se moral s tem strinjat tudi bivši mož), potem bi bilo fer, da enkrat ti pelješ otroka sem, enkrat pa ga on gre iskat, ker sicer je on precej prikrajšan zaradi vožnje - za 12 ur z otrokom... Če se boš šla z njim kregat, lahko on ugovarja, da naj otrok ostane tu z njim, ker je tu že navajen in bi bilo to bolje za otroka, saj ima tu prijatelje, družino,... Skratka, jaz se ne bi šla vojne, ker lahko izgubiš to, kar imaš... Lahko se pa seveda preseliš in pustiš otroka njemu, ampak to verjetno ne pride v poštev, ne? Pa razmisli malo, kaj bi to dejansko pomenilo otroku... V tujini bi imel verjetno samo tebe in nikogar drugega poznanega... Res, da si otroci hitro najdejo prijatelje, hkrati so pa zvesta bitja in pogrešajo očeta, babice, prijatelje...
|
|
|
|