Anonimen -> RE: Smučanje z dojenčkom (25.1.2007 16:57:28)
|
mi smo šli lani ,ko je imela tamala 8 mes in smo se imeli super! smo si že prejšnjo sezono poiskali apartma pod smučiščem in ga takoj jeseni rezervirali,ker so taka stanovanja takoj zasedena. in potem sta moj in tavelika zjutraj po zajtrku šla smučat,mi2 s tamalo pa ,ko sva se uštimale,peš z vzičkom do smučišča. aja,pa nono smo vzeli s sabo,tako,da smo lahko mi3 smučali tudi malo skupaj,pa je nona imela tamalo. kosilo smo pojedli kar v kaki koči.tamala je itak spala kar v vozičku,tako da smo bili zunaj do konca.nismo vmes hodili domov kuhat pa spat-izguba časa.ko je zadnjikrat peljala gondolca gor,smo nehali tudi mi. potem pa domov,pa skuhat zgodnjo večerjo ali pozno kosilo,pa še malo na drsališče in potem spat. letos gremo spet,v isto stanovanje,ki smo ga spet morali rezervirat že oktobra. lani smo se samo sankali s tamalo,letos smo jo že postavli na smuče-tiste plastične in ji je bilo mega! po ravnem gre ko raketa in tudi na trakec za začetnike sva šle.za dol jo seveda držim za roke,na trakcu pa hoče sama stat,se ji zdi ful fajn! mislim,da bo letos še boljše ko lani! komaj čakam!!
|
|
|
|