|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   naša dveletnica hoče sama...
7.1.2007 14:31:04   
mika
....izbrati oblačila, ki jih bo obleklauser posted image . ko je praznovala rojstni dan je prvič nasprotovala oblekci. jaz sem ji vseeno oblekla in je jokala. prej je tako rada nosila krila in obleke sedaj pa protestira. takrat sem jo pustila v spalnici in sploh ni hotela ven. prišla je do vrat,  me gledala v kuhinjo in jokala, da ne bo imela obleke. men je bilo smešno, ker je bil to njen prvi protest. na koncu je hotla bit samo v štramplihuser posted image  in sem jo pustila.
sedaj pa hoče sama izbirati skoraj vse. moram reč, da ima smisel za kombinacijeuser posted image user posted image .

a so pri vas tudi tako zgodaj želeli sami izbrati oblačila? jaz sem pričakovala, da bo to komaj  v osnovni šoliuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: naša dveletnica hoče sama...
7.1.2007 14:36:16   
Pupica
Ja.
Sam jaz se temu izgnem tako, da jaz izberem 2 kompleta oblačil, ona pa izbira izmed dveh oblačil.
Deluje.
Očka pa reče kaj boš oblekla, princesa zleze v omaro, potem pa je vse ne, na koncu pa kej poletnega vn prtrese.Ne deluje.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.1.2007 18:07:48   
srki
Mi imamo fanta, ki zaenkrat še ne protestira. Spominim pa se nečaka, ko je bil star ene 4 leta, ko ni hotel obleči tistega, kar je mami napravila. Še vsako jutro se je moral "odišavit", potem pa ga je minilo.

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.1.2007 18:16:48   
Anonimen
Jo kar vprašam, če ji je obleka všeč. Pa če ji ni, pokažem kaj drugega; cele omare (zaenkrat) še nisem rabila za eno modno oblačenje user posted image .

Brez pardona je samo pri bundi, kapi, šalu.

Pa z maskaro jo moram vedno "namazat", kadar mažem sebe. Ne vem, po kom se je vrgel ta otrok user posted image . Maskara je edino ličilo, ki ga znam uporabljati....

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
7.1.2007 18:20:27   
Anonimen
Moja nečakinja je pr ene dveh letih hotla met bel sladoled, da bo k oblekci pasal. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
7.1.2007 19:16:05   
rainbow
Ja, je že tak. Moja 3-letnica noče nosit določenih zadev; tako da se izognem prevelikem kreganju, ji dam na izbiro dve stvari, kaj jaz vem, dve majčki, če nočpe tiste, ki jo jaz dobim pod roke.
Pa vse roza je zdaj aktualno, bog pomagajuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.1.2007 6:38:11   
speli
punce, da vas potolažim, moja princeska poleg tega da že kake 2 meseca sama izbira kaj bo oblekla, izbira tudi katero planico bo dala gor, oz. z kakim motivom...da pa ne omenjam da hoče vse sama, jest, pit,si obut čevlje, kapo itd...
no in pol berem v mojem malčku, da naj bi to otroci delali pri 3-4 letih....
kaj sem jaz storila, da je nša tako napredna):
LP
š.Š.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.1.2007 8:38:38   
Teni_
Pri nas to že tudi traja en čas. Ampak setudi izognem na tak način, da ji ponudim dve stvari, eno od tega lahko vzame in pika. Oblači se že ene pol leta sama, zadnje čase pa je začela, da ona pa ne zna, naj ji jaz pomagam. Verjetno je povezano s tem, da vidi, da jaz Niko oblačim, zakaj bi se morala ona sama. user posted image

(odgovor članu speli)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.1.2007 11:11:00   
NinKa
Naš, sedaj 3 letnik tut že kr orng protestira proti temu, kaj bo imel oblečeno in kaj ne. Tudi mi se izognemo po večini temu na ta način, da dobi dve alternativi in eno že izbere.

Drugače pa, po nakupih oblačil gre zraven in sam izbere kaj bo imel. Pol pa se nima kaj pritoževat. Moram pa priznat, da je že od kakega leta in pol takšen, da noče obleči recimo majce in hlač, ki ne bi bile barvno usklajene, da ne govorim o zoknih in čevljih....morajo pasat skupaj, če ne je ogenj v hiši.

Pa smo se že navadili in živimo dalje.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.1.2007 19:13:33   
filipinka
Tudi naš dveletnik skoraj vse hoče delat sam: se tuširat, oblačit, obuvat, jesti itd. Pri izbiri oblačil je pa tako, da pove, da tega ne bo mel, ponavadi hoče, da zjutraj ostane gor pižamica ali, če se preoblačimo, da kam gremo, hoče tisto malo že popacano majčko, ki jo je mel gor cel dan! Če pa bi bil naš fantek punčka, bi pa verjetno blo drugače, po mami, pravi ati!user posted image

(odgovor članu NinKa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.1.2007 22:15:00   
viv_
Dobrodošla v klubu!

Jaz jo zvečer vprašam, kaj bo naslednji dan oblekla za v vrtec. Potem pa, če je OK pač to obleče, če pa ni, se pa malo pogovoriva kako in kaj, pa jaz ji "modno svetujem" user posted image , tako da na koncu prideva skupaj!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.1.2007 22:30:59   
polona2
Ja, nekaj hoče komandirati okrog tega, ampak jo ne upoštevam. Ko bo kupovala za svojo žepnino, pa bo lahko izbirala.

Čeprav,  jaz kot otrok nisem prenesla pulijev, pa mi jih je mati pozimi vedno kupovala, danes pa ni denarja, da oblečem puli.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.1.2007 13:22:50   
Pajaca
Pri meni je tamala že kot dojenčica začela odločati kaj bo oblekla. Imela sem eno majčko, ki je bila vedno v pol ure pobruhana (pa nikoli ni drgač bruhala) in počasi sem dojela da ji ni všeč in je nisem več dajala gor. Zdaj ji kar rečem da naj gre v omaro in prinese za oblečt (poletne stvari imamo pod postlo, da ni panike) pa si vse prinese, potem se še napol obleče. Pa vedno pašejo stvari skupaj.

Je pa začel moj enoletnik kazati neka znamenja samostojnega odločenja o oblačenju. Že parkrat me je opazoval ko sem iskala cunje, pa je za mano potem prinesel drugo majico, pa sem mu jo pač dala gor. Včeri zvečer sem pa rekla, bi blo fino da naštimam za v vrtec stvari, pa je šel in mi prinesel hlače in majčko. Pa še lepo skup pašeta. Ja ok boš mel pa to.

Jaz ne kompliciram, če hočeta nekaj imet potem to imata. Sta pa tolko da če pač je nekaj za doma potem to zastopta in je za doma.

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.1.2007 13:42:09   
Jančika_
Naš 2,5-letnik tudi že izraža želje glede oblačil. Ponavadi to zgleda tako, da niti pod razno noče obleči kakšne nove stvariuser posted image . Saj ne, da ga upoštevam. No, danes ni hotel obleči enih hlač ("Druge hlače, druge hlače!"), nakar se je izkazalo, da noče drugih hlač, ampak da bi rad šel v pižami v vrtec. Ja veš dauser posted image .

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.1.2007 22:03:04   
Anonimen
moji dvo in pol letnici pa dol visi kaj bo mela oblečeno. ne vem če je do zdej 2x prostestirala da tega pa ne bo oblekla, ampak ne zarad ne vem česa ampak kr zarad leušga in trme. njej je bl važn kero knjigo bo brala. če pa za kako stvar rečem al boš naprimer to majco al to majco pol pa govori, al to al to? no kero boš al to al to in sam to ponavla in se sploh ne more odločit. pol js izberem eno in valda pol hoče ravno dugo na kontra. to ma pa čist po men! :) vedno sem kontrirala starše :) tko da zdej vem če hočm da ma nekej morm izbrat ravno nasprotno pa bo hotla isto k js :) hehe!

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
12.1.2007 15:28:14   
Jessy
Meni pa pri 18-ih mesecih protestira okrog kape in bunde. Če ji ne dam na glavo tiste kape, ki si jo je zamislila in tiste bunde, ki ji je v tistem trenutku všeč, joka. Včasih ji pustim, včasih pa ne, pa se je kmalu potolažila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?