Strawberrie Cherrie -> RE: Zatekanje in kilogrami (7.1.2007 15:11:56)
|
Hothijen ti kar v miru sedaj nekaj dobrega pojej in spij lepo še kakšen deci mleka (pa deci zame), ker potem ne boš smela ničesar - jaz ne jem mleka in mlečnih izdelkov (blaga alergija pri malemu), svinjine, praženih stvari, medu, čokolade[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=hudicek1.gif] (ok, en košček na vsakih 14dni[sm=jezicek.gif]), sira (vsebuje mleko), nobenih sladic, ki vsebujejo mleko, nič kislega (niti olive ne), nič od delikatese, ne paštet... V bistvu jem samo malo nekaj kruha, ostalo pa: riž[sm=zmeden.gif], krompir kuhan[sm=zmeden.gif] in pa piščanca in purana[sm=zmeden.gif], od delikatese si pa tam pa tam pirvoščim pusta piščančja prsa. DAN ZA DNEM[sm=smiley11.gif][sm=smiley11.gif] Aja pa njoke in testenine s pelati...[sm=zmeden.gif] Da pa te malo potolažim - 7mesec +8kg 8mesec +14kg[sm=zmeden.gif], 9mesec +20kg; danes 22dni po porodu +2kg in vse kavbojke so mi od prej prav, edinole stegna imam še malo bolj nabita, trebuh je popolnoma splahnel, kakšna kila je pa tut na joškah (mleko); sem pa zadnji MESEC ZELO ZATEKALA, predvsem v noge, prste na rokah sem imela pa kot čevapčiče - pa nisem skorajda ničesar slanega zaužila, sem se pa dosti basala s čokolado, pila sem tudi po liter mleka na dan, FUL VODE itd...ampak je šlo že v porodnišnici skorajda vse ven - predvsem voda v porodni sobi[sm=jezicek.gif] Mislim, da nimaš veliko do poroda, in da se boš mogoče še samo za kakšno kilco zredila, ker pa dosti zatekaš bi se pa tvojem mestu popolnoma odpovedala soli in pa hrani ki vsebujejo sol - delikatesa, paštetke itd...
|
|
|
|