|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   koliko časa?
7.1.2007 10:19:04   
Anonimen
Lep pozdrav!
Včeraj zvečer sem naredila test z BC mini in mi je pokazal user posted image . Zanima me pa sledeče- koliko časa sem noseča( moja zadnja  menstruacija je bila 2.12., vendar nisem imela rednih). 
Ze vnaprej vsem hvala za odgovore!

Drzim pesti za vse vas!user posted image

pa pa
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: koliko časa?
7.1.2007 10:38:46   
Anonimen
Nosečnost se šteje od prvega dneva zadnje menstruacije.V reviji nosečnica si kupi nosečniški koledarček in boš na tekočemuser posted image Noseča si 5 tednov in 2 dni.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
7.1.2007 11:40:02   
petraz
Čestitam za user posted image ..... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.1.2007 13:07:02   
Čakajoča
Pozdravljena anonimka!

Tudi jaz sem podbono noseča kot ti;

Moja zadnja user posted image  je pa bila 3.12.!

Ali si že naročena h ginekologu?

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.1.2007 20:28:39   
Anonimen
Naj ti povem,da sem pred leti tudi jaz imela prvi dan zadnje M 2.12,rodila pa sem točno 1.9.Noseča si nekje dobra dva tedna.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
8.1.2007 16:09:47   
Anonimen
Punce res hvala za odgovore. Sem včeraj naredila še test CB pa se je takoj pokazal lep + .
Berem vas že kar nekaj časa in moram priznati da je tale forum res ful fajnuser posted image !!!

Čakajoča-čestitke za user posted image ! naročiti se še nisem uspela,ker sem danes zamudila delovni čas, ampak že komaj čakam na prvi pregled. Upam da bo kmaluuser posted image .  Upam da ti si oz boš uredila pregled prej če tako želiš.

Drugače pa me je vsega malo strah ker sem se mlada (20 let-ko bom rodila bom 21,5user posted image ). Nosečnost naju je s fantom presenetila, vendar sva se odločila da otroka obdrživa.

Pa še nekaj me zanima- a folno je nujno jesti? Ali lahko dobim potrebne snovi v pravilni prehrani?
Hvala!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
8.1.2007 16:38:43   
Čakajoča
Gospodična anonimen!

Kar se folne kisline tiče, sem tudi jaz bila nevedna!

V lekarni sem vprašala, pa je rekla, da je to že skorJ nuja, da ješ, ker je to zelo pomembmno za plod!

Razvoj hrbtenjače, itd...

Tudi jaz komaj čakam na prvi pregled in upam, da bo vse OK! Veliko jih poznam, ki so imele spontani splav in me je tega najbolj strah!

Ti pa kar hitro v lekarno po FOLNO! Pa sporoči, kdaj boš imela prvi preged!

< Sporočilo je popravil Čakajoča -- 8.1.2007 16:44:53 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.1.2007 17:52:52   
Anonimen
Jaz sem naredila test v soboto in je bil user posted image , zadnjo M sem imela 6.12., pregled pa imam 7.2., ko bom točno 10 tednov noseča.
Pred 6 meseci sem imela abrazijo, je na prvem pregledu ugotovila odmrtje ploda, tako, da me je tokrat ful strah prvega pregleda. Ne vem, kako bom zdržala še en mesecuser posted image .

(odgovor članu Čakajoča)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
9.1.2007 10:50:53   
bincika
Bravo, vsem ki ste šele na začetku, boste vidle 40t bo minilo v trenutku!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.1.2007 16:11:46   
jst86
Spet se javljam vendar ne več kot anonimkauser posted image .
Pregled imam 22.1., torej čez slaba 2 tedna.A mislite da se bo že kaj videlo? Joj komaj čakam.Resnično upam da je vse v redu... To je pa res lep obcutek.
Čakajoča sta vidva že komu povedala?Midva res nisva mogla biti tiho.Sva povedala najožjim prijateljem in domačim seveda.
Vsem nam srečnim nosečkam in bodočim očkom pošiljam enouser posted image !

pa pa

(odgovor članu bincika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.1.2007 18:04:22   
Čakajoča
Pozdravljena jst86!

Joj, upam, da bom jaz tudi čimprej na vrsti za pregled!

Midva sva povedala samo dvema pijateljema!

Staršem bova pa povedala takoj po prvem pregledu, ko bova videla, da je vse OK!

Daj mi kak tvoj naslov, da bova v kontaktu!

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.1.2007 20:31:21   
jst86
Lahko mi pišeš na zasebno.
Se tipkamo in beremouser posted image

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.1.2007 9:56:45   
Čakajoča
jst86!

Se opravičujem, ampak ne gre oz. mogoče ne znam!

Poskusi ti, pa bom itak imela naslov!

Lp

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?