ali katera dela v JU?! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> ali katera dela v JU?! (6.1.2007 21:16:45)

Sej so dostopne plače zaposlenih v javnem sektorju, ampak glede na sistematizacijo delovnih mest in raznoraznih napredovanj v nazive in posledično v plačilne razrede....no, da ne bom predolga...
Kolikšna je približna, okvirna, neto plača Svetovalca III? Za orientacijo bi pomagal tudi okviren podatek za Svetovalca II in I. In kakšni so kaj dodatki (malica, prevoz, delovna doba,....)
A katera ve? Prosim.

andrejaz -> RE: ali katera dela v JU?! (6.1.2007 23:27:51)

Glede dodatkov:
-malica cca 730 SIt na dan - točne številke ne vem
- prevoz - sedaj velja nova uredba - povrnejo ti najcenejši prevoz z javnm sredstvom (včasih si npr. lahko uveljavljal avtobus, sedaj pa moraš vlak ker je cenejši)
- delovna doba - 0,5% za vsako leto delovne dobe(ni važno kje si dobil delovno dobo)

Aja, za plačo svetovalca III pa nimam pojma

Anonimen -> RE: ali katera dela v JU?! (6.1.2007 23:30:34)

Mami pravi, da je tam med 200 in 250k netto, vec ne. Ve pa ne natancno.

LP

Anonimen -> RE: ali katera dela v JU?! (7.1.2007 22:19:28)

IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR

Mami pravi, da je tam med 200 in 250k netto, vec ne. Ve pa ne natancno.

LP

Uf...a da je tolikšna?! Jz sem mislila, da je vsaj 50-100.000 manj[sm=smiley9.gif] Sem "navajena" nižjih plač iz javne uprave.

Anonimen -> RE: ali katera dela v JU?! (7.1.2007 22:32:07)

Aja, sem pozabila napisat - to je za drzavno upravo, ne za javno, je pa baje podobno .. sori [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

marvica -> RE: ali katera dela v JU?! (8.1.2007 13:47:59)

plača svetovalca II, 4,5 let delovne dobe, univerzitetna izobrazba okrog 185.000 neto brez malce in prevoza

Mina1 -> RE: ali katera dela v JU?! (8.1.2007 14:45:05)

Mami pravi, da je tam med 200 in 250k netto, vec ne. Ve pa ne natancno.

Uh, menim, da ni toliko, razen, če nisi čisto pri samem vrhu, desna roka in podobno. Pa veliko pomeni, če dobiš uspešnost, tako ali drugače.

Pa recimo, da ti vožna nese nekaj, če si pa LPP pa forget it. Sicer varna služba, to pa je tudi vse.

Anonimen -> RE: ali katera dela v JU?! (8.1.2007 18:50:12)

Mina, hvala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Stran: [1]