2 Sraki -> A se vam tudi kaj trga (6.1.2007 14:45:48)
|
Moram napisat, ker tole je pa že preveč. Sej zastopim, da je nosečnost "nadloga" in da imaš proti koncu že vsega pol kufer, ampak poslušajte, kako si moja žena želi roditi. Rok ima 27.1.2007. Pred kratkim je bil na obisku župnik, pa se je že dogovarjala za krst na Svečnico. Meni ni bilo jasno, kako nositi otroka h krstu direktno iz porodnišnice na krst v mrzlo cerkev, pa jo le povprašam, kako si to ona predstavlja. In mi pove, da itak misli roditi za Sv. tri kralje (torej danes se mi izeka rok[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]), tako da krst začetek februarja sploh ni problem. Da ne govorim o drugih metodah spodbujanja rojstva: pucanja stanovanja po vseh štirih ( sej vem, zdej bom pa jaz izpadel kot mož, ki ničesar ne ponaredi po stanovanju), skakanju po stopnicah, luna očitno ni uspela,... Danes pa je dobila eno čisto novo (NORO) idejo o ustvarjanju "umetnih" popadkov. Ker trenutno obdelujem strope, podne in stene v otroški sobi, sem po dveh urah štemanja za elektriko malo pojamral, da to pa utruja. No, pa se ona spomni, da bi ONA šla štemat z Udarnim kladivom ( pravilno slovensko štemarco), da bi to sigurno zadoščalo za predčasen začetek poroda[sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif]. Drugače pa, za beljenje naslednji teden mi itak ne bo pustila zraven, ne ne. A moram še kaj več komentirati???? A se vam tudi (je) toliko mudilo, da bi za to naredile PRAV vse?
|
|
|
|