Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Božiček je tudi meni nekaj prinesel-noseč... 6.1.2007 19:56:31
|
|
|
|
cmokec
|
Obema iskrene čestitke in lepo nosečnost.
|
|
RE: Božiček je tudi meni nekaj prinesel-noseč... 6.1.2007 20:17:12
|
|
|
|
mala
|
čestitam srček za božiček je že vedel kaj vama mora prinesti
|
|
|
|
RE: Božiček je tudi meni nekaj prinesel-noseč... 6.1.2007 20:41:52
|
|
|
|
lucika
|
čestitke tudi od mene! čaka vaju eno res lepo obdobje. meni osebno je bilo lansko leto eno najlepših v življenju. in kar malo pogrešam svoj trebušček; ...čeprav, zdaj ko se že stiskami in lupčkamo, je še lepše. iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, uživajte!
|
|
|
|
RE: Božiček je tudi meni nekaj prinesel-noseč... 6.1.2007 21:14:50
|
|
|
|
Puppy
|
kako je to lepo slisati da za bozicka dobis darilce . cestitam obema in veliko srece v 2007.
|
|
|
|
RE: Božiček je tudi meni nekaj prinesel-noseč... 6.1.2007 21:29:17
|
|
|
|
Blacky30
|
Čestitke obema in lepo nosečnost vama želim. Anonimna, le hitro se nam razkrij, saj veš, da smo ful radovedne. Srček, ti pa poročaj, kako je bilo, ko si dragemu povedala.
|
|
|
|
RE: Božiček je tudi meni nekaj prinesel-noseč... 7.1.2007 6:14:15
|
|
|
|
mmijau
|
Vse najboljše in najlepše v tem čudovitem času !!!!!!
|
|
RE: Božiček je tudi meni nekaj prinesel-noseč... 7.1.2007 13:49:54
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Čestitke obema novima ! Želim vama lepo in mirno nosečnost.
|
|
RE: Božiček je tudi meni nekaj prinesel-noseč... 7.1.2007 16:23:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala vam vsem za lepe čestitke . Dragi je bil seveda čisto preč od sreče, prvič v življenju je ostal čisto brez besed, okrog mene se kar naprej mota in pravi, da naj počivam, če mi kaj prinese, če mi naredi kaj za jest.....ko bi tako le ostalo čez celo nosečnost, ko bom široka za dve . Drugače pa že planira kako bo opremil otroško sobo, da bo menjal okno, ker to ne tesni dobro, kakšen vozičk bo kupil in kak otroški sedež, ker ima enega že nagledanega....Prav zlati je , pravi da končno lahko pove, da več ne strelja v prazno . Jaz pa samo upam, da bo tokrat vse ok, ker sem imela SS pred 6 meseci in nebi še enkrat prenesla tega udarca. Ampak imam tokrat boljši občutek in mora biti vse ok, pravijo da strela na vdari dvakrat na isto mesto.
|
|
|
|
RE: Božiček je tudi meni nekaj prinesel-noseč... 7.1.2007 17:19:00
|
|
|
|
nemka
|
Cestitam in zelim vama dvema prijetno in lepo nosecnost!!!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?