pinki3 -> RE: vrtec in angine (18.1.2007 9:50:31)
|
Kar hudo mi je, ko tole prebiram. Mi smo imeli nekaj podobnega pred dvema letoma, ko je bil mali star leto in pol. Ponavljale so se bolezni dihal, vrocinski krci, dvakrat bolnici, rota virus itd. In vse vecinoma virusne zadeve. Ko smo enkrat ponoci cisto bolni pristali v bolnici, so nam dezurni takoj dali antibiotik in se cel kup enih terapij. V ponedeljek zjutraj pa je prisel pnevmolog, pregledal otroka in mu najprej ukinil antibiotik in vse ostale terapije. Je rekel, da gre za virus, kjer antibiotik ne pomaga, temvec le se dodatno obtezi ze tako izcrpani organizem. Skratka pri nas se tudi pomladi ni nehalo, zato smo ga morali vzeti ven iz vrtca. Najprej mi je bilo hudo, ampak potem smo dobili eno krasno gospo, ki ga je pazila, mali pa je bil non stop zdrav. Po nekaj tednih nisem mogla vec niti pomisliti, da bi ga dala nazaj v vrtec in bi bil spet bolan, tako lepo je bilo imeti doma zdravega in zadovoljnega otroka. Letos septembra, ko je bil star 3 leta je sel spet v vrtec. In razen kaksnih lazjih in krajsih (dan, dva) prehladov oz. vrocine za 2 ure, cisto zdrav.
|
|
|
|