kapica -> RE: Obiski po porodu (11.1.2007 17:01:01)
|
Punce, vem da imate prav, ampak sem se vedno malo zmedena, ceprav imam ze plan kako bo. Vsaj priblizno. Res ne morem starsem rect naj ne prihajajo. Ker tako kot so komaj cakali na to nosecnost, ne morem rect, pocakajte en mesec po porodu in pridite potem. Tako da oni zagotovo pridejo, obojni, plus sestra in brat. Tako da tu enostavno nimam izbire, iskreno povedani si pa tudi zelim, da naju pridejo obiskat. Mene je pac zelo strah vsega kar zraven pride. In sem mislila, da bi lahko pred porodom pripravila posteljino in to, tako da jih mozek samo poreda po sobah in gotovo. Kuhat si bojo mogli pa sami ali pa zunaj jesti, za to se ne mislim sekirat. Pa ce res pridejo takrat ko bom jaz se v bolnici in ko pridem domov, ostanejo se kak dan, potem pa adijo. Tako da nekako ze bo no, res nimam druge izbire [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Ma bom ze prezivela, bom pa zato, po tistem ko odidejo, spet mesece sama. Plus tega je moz rekel naj se ne obremenjujem, da bo on za vse poskrbel.
|
|
|
|