Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako jih oblečete za v vrtec? 5.1.2007 18:34:43
|
|
|
|
max23
|
Jaz sem malega oblekla v žabice in hlače, pa sp. majico , dolg rokav in pulover ali jopico. Ker takrat še niso hodili ven sem ga pa v vrtcu preoblekla v nogavičke in trenirko., gor pa je imel sam sp. majico in dolg rokav. Ko so zrasli in si začeli hoditi ven, sem ga pa oblekla v trenirko ali tanjše hlače in čez kombinezon, da mi ga ni bilo treba čist preoblečt. Pa tko sem bila sigurna, da če so šli ven mu je vse oblekla kar čez. Sedaj, ko je star 3 leta mu dam pa podložene hlače in dokolenke, pa gor klasiko. Z vzgojiteljico sem pa zmenjena, da mu da obvezno šal in rokavice, ker se hodijo igrat na igrala. Punčke pa vidim, da preoblačijo v oblekice, kar je bolj enostavno.
|
|
|
|
RE: Kako jih oblečete za v vrtec? 5.1.2007 18:58:39
|
|
|
|
lan
|
Jaz Lanu letos še nikoli nisem oblekla žabic za v vrtec. Mu jih pa vedno dam s sabo v nahrbtnik in če gredo kaj ven, mu jih vzgojiteljica da gor.
|
|
|
|
RE: Kako jih oblečete za v vrtec? 5.1.2007 19:12:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj bo mara star 5 let. Letos mu žab za v vrtec še nisem oblekla. Ima pa tople hlače in spodaj podkolenke. Zgoraj pa spodnjo in zgornjo majico. Za ven mu čez oblčem debelejši pleten puli in bundo. Aja, pa debelo bombažno kapo.
|
|
|
|
RE: Kako jih oblečete za v vrtec? 5.1.2007 19:19:10
|
|
|
|
NinaŠ
|
Tini (14m) oblečem žabe, podložene hlače, kratek bodi, majčko, pulovar in bundo. V vrtcu ji hlače slečem (pa pulovar seveda tudi), tako da je samo v žabicah. Ko gredo ven (veliko hodijo ven, praktično vsak dan), ji vzgojiteljici pač oblečeta hlače in pulovar. Se mi zdi čisto prevroče, da bi bila v igralnici še v hlačah. Rabi pa malo več oblačil, saj če gredo na sprehod, povečini sedi v vozku, kjer pa zna biti kar hladno (za podenje po "dvorišču" ne bi potrebovala podloženih hlač).
|
|
|
|
RE: Kako jih oblečete za v vrtec? 5.1.2007 21:29:43
|
|
|
|
Meggi
|
Hvala punce. To z žabicami ste me presenetle. Se mi zdi da bi naše kr znorele, če bi 20 tim devale žabe gor. No in pol sn zadela da ne rabim podloženih hlač ! Isto je s zg. deli trenirk, pretople so poleg bodijev za notr. In pol šibam sam za toplimi bodiji!
|
|
|
|
RE: Kako jih oblečete za v vrtec? 5.1.2007 23:30:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meggi Hvala punce. To z žabicami ste me presenetle. Se mi zdi da bi naše kr znorele, če bi 20 tim devale žabe gor. No in pol sn zadela da ne rabim podloženih hlač ! Isto je s zg. deli trenirk, pretople so poleg bodijev za notr. In pol šibam sam za toplimi bodiji! Nekako tako. Moja enoletnica, nehodečka ima navadne žabice, žametne hlače ali trenerko, body in tanko bombažno majčko čez. Za ven pa čez samo še bundo,šal, kapo in rokavice. In tople čeveljčke. Če pa je hudo mraz dam zraven še zgornji del trenerke ali debelejši pulover. V vozu pa nehodalčke itak pokrijejo čez noge.
|
|
|
|
RE: Kako jih oblečete za v vrtec? 7.1.2007 19:05:18
|
|
|
|
zoya24
|
Jaz sem mu le prvič ko je zahladilo dala žabice, nato ugotovim, da je bil revež pri 25 stopinjah cel dan v žabicah in podloženi trenirki. Zdaj to rešujem tako, da mu žabic ne oblačim, mu pa oblečem dvoje hlače, spodaj tanjše, zgoraj debelejše, te mu tudi potem slečemo, ko pride v vrtec. Ima pa za rezervo v svoji vrečki tudi žabice. Vzgojiteljce vedo kako in kaj in ga tudi primerno oblečejo, ko gredo ven.
|
|
|
|
RE: Kako jih oblečete za v vrtec? 8.1.2007 21:16:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri malemu od A. so bili vsi lani in letos se vedno v sobi samo v zabicah in bodiju z dolgimi rokavi (tankemu). Ce se ti zdi premalo, ji lahko za v vrtec das cez majcko s kratkimi rokavi, ko pa gredo ven, jih pa itak oblecejo. Ce jih nsio slekli ze starsi v garderobi, so jih slekle pa vzgojiteljice. LP, Ribica
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?