DUDA?????????? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


majda12 -> DUDA?????????? (5.1.2007 11:08:03)

LP!še sreča,da imam vas moje pomočnice,torej naša duda,ko se je Luka rodil sem poslala moža kupit drugo dudo,ker sem jaz kupila nukovo in je sploh ni hotel torej on prinese domov od firme Ris,[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]   tako rožico,ki je bunkaste oblike torej ne ortopetska tista mu je takoj ustrezala,ker je tako velika,da jo samo malo drži in ne rabi delat vakuma da bi ostala v ustih,torej te dude so šle iz prodaje ven tako,da smo mi kupili eno izmed zadnjih,zdaj pa panika kako ga navaditi na drugo in ali dela katera v lekarni,da bi mi povedala če je še kje kaka duda ostala po čudežu.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




Anonimen -> RE: DUDA?????????? (5.1.2007 11:45:52)

A kakšna podobna pa ne bi šla skozi? Saj tele ta okrogle so si precej podobne ...




ribica. -> RE: DUDA?????????? (5.1.2007 13:56:30)

Tudi sama sem bila pred kratkim v podobni dilemi, ker je naš mali navajen na enako dudo -okroglo. Ko sma bila še v fazi iskanja prave dude, sem kupila dve taki dudi v Tušu, potem pa jih nikjer več nisem dobila. Pred kratkim pa sem v Baby centru našla dokaj enake dude od Nuby-ja. Edina razlika je v zunanjem izgledu, pa malo izboklinic za dlesni ima. Tamali jo ima pa enako rad kot ono drugo.




Jančika_ -> RE: DUDA?????????? (5.1.2007 14:13:18)

Lej, na tejle strani jo lahko naročiš: http://der-nucki-koenig.de/

Klikni tam levo na Accessoires, potem pa greš malo dol in najdeš Kirsch-Schnuller (če sem prav razumela, kakšno dudo iščeš). Dva komada staneta 3€, poštnina je pa tudi 3€, ne glede na to, koliko jih naročiš. Plača se s PayPalom (morda tudi Vorauskasse, nisem ziher). Jaz ravno naročam tu ene reči, zato vem za poštnino in plačilo. Nisem pa še dejansko naročila, tako da ne vem, koliko so zanesljivi.

Jaz sem namreč že obupala iskati določene artikle pri nas. Imamo miljavžnt štacun, potem pa rabiš eno čisto brezvezno žnj stvar, pa ne najdeš nikjer. Toliko, kot dam za poštnino iz Nemčije, dam že za bencin, ko se potikam okoli. Cene so pa itak iste ali celo nižje.




Jančika_ -> RE: DUDA?????????? (12.1.2007 12:49:19)

Da poročam, kako je z nakupom prek zgoraj omenjene strani: robo sem naročila prek mejla, prodajalec mi je še isti dan sporočil identifikacijsko kodo za PayPal in v petek ponoči sem plačala. Robo je dal na pošto v torek, v četrtek je bila pri meni. Priporočam.




Stran: [1]