|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dojenčki na tleh
5.1.2007 10:53:14   
pearl
Naša pupa se je začela kotaliti, zdaj pa me je strah, da ne butne z glavico po tleh, pa me zanima kaj imate v dnevni sobi tepih ali kakšno pvc preprogo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dojenčki na tleh
5.1.2007 10:57:58   
Gordana-3
imamo tepih, vendar se je včasih zgodilo, da se je prevrnila ravno na robu tepiha in udarila z glavo na parket. včasih je malo zajokala, včasih pa sploh ne, čeprav se je zaslišal kar velik bum. če ni jokala, sem jo pustila, da se je skobacala nazaj na trebuh. zdaj je stara 7,5 mesecev, je že bolj stabilna, tud sedi, vendar se tud pri sedenju še včasih zruši - včasih na tepih, včasih pa na kaj bolj trdega.

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.1.2007 11:01:06   
rija
ma kakšen tepih, si glih fajn kožo postrga če butne....PUZZLE so zakonuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.1.2007 11:26:14   
frufru
Ko sem bila majhna in še ni bilo novodobnih pripomočkov, je mtka pogrnila po tepihu rjuho, pa sva baje obe doskrat na tleh tudi zaspale. Drugače se pa strinjam z rijo. Penaste plošče v obliki puzzla ali ristanca so zakon. So kot armaflex ali pa podloge iz fitnesa. Majo jih pa v vsaki trgovini za otroke, nazadnje sem jih videla v BC

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.1.2007 11:29:50   
Mina1
Mi smo imeli namesto praholovcev (tepiha) najprej puzzle, kasenje pri drugem pa kar tole blazino za na fizioterapijo, ker sem z malim itak morala delati vaje in tako.

Kasneje pa sta bila itak vse drugje kot na puzzlah ali peni.

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.1.2007 11:32:51   
Gordana-3
ampak skoz ne bo na tepihu, niti na puzlah, celo dnevno pa tud ne moreš obložit s puzle peno. mi jo tud imamo poleg tepiha, ampak včasih je gor, včasih je ni, sedaj ko je pa ugotovila, kako se pride iz enega konca na drugi konec sobe (se še ne plazi, ampak se  z rokicami in nogicami odriva), pa je takoalitako tam, kjer ni treba - tj. pri novoletni jelki, pri kaminski peči, kjer so posebno zanimiva drva, pa tista rokavica za odpirat vratca, pa kocke za prižigat.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.1.2007 11:35:15   
Lara28
No mi imamo tudi puzzle po stanovanju, pa je Anej vsepovsod drugje, sedaj ko že veselo plazi. Kar se pa tiče tega da se udari - če pri kotaljenju malo butne z glavico, to pač ni prevelik udarec, ko je praktično na tleh. Meni se zdi, da se natak način tudi naučijo, kako obdržati glavico in se ujeti na roke, to jim zelooo koristi ko plazijo in kasneje ko hodijo. Malo vaje ne škodi, seveda pa je treba bit vedno previden in prisoten, da preprečiš večje udarce.

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.1.2007 11:38:02   
Anonimen
Puzle so bile pri nas odlično phrehranjevalno sredstvo. Njama!

(odgovor članu Lara28)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
5.1.2007 14:23:50   
natalia
puzzle

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.1.2007 15:42:38   
najina pikica*
jst sm na laminat postavla puzzle,res so fajn....

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.1.2007 16:16:18   
mončka
Mi imamo tudi  puzle in so res super.Glede  tega da pa ne moreš položit puzel po vsej  dnevni sobi pa je  itak jasno da ne  ampak dokler se  beba  še ne plazi itak ni težav..naša se  sicer plazi  pa ga  zato šiba po celem stanovanju ............

Samo ljubezen lahko združi starše in otroke tako, da jih izpolni in jih naredi popolne

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.1.2007 17:19:28   
Peli
mi mamo ta veli armafleks in še puzzle, vendar je naš fant povsod drugje kot tam, kadar pa pade pa skoraj vedno na glavouser posted image .

(odgovor članu mončka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.1.2007 19:14:10   
mml
Mi imamo parket in ko se je user posted image  začela malo bolj kotalit in ji je uspelo zlezt ven iz "gym-a" je parkrat butnila z glavo ob tla, po parih dneh je ugotovila, da so tal pač trda in da mora biti previdna in je šlo bre oblog, pen ali puzzlov, ker kot so že napisale predhodnice, po celem stanovanju jih ne moreš namestiti...tako da je vedno možnost, da se bo user posted image  kje butnil z glavo ob tla

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.1.2007 19:42:24   
Anonimen
puzle so navarne da poje male koščke od črk in številk naprimer. sicer pa moja 2 letnica itak ne prenese da bi ble puzle lepo položene in so takoj razstavljene na vse pafaktorje tako da to odpade. mi imamo tepih in tepih je mehak ne vem zakaj bi se na njem kdo podrajsal??!! ko je bla še manjši dojenček je mela na tepihu pogrnjeno še deko. pol k se je začela pa premikat in kotalit je bla pa itak več na laminatu k na tepihu. se pa butne ene parkrat pol se pa nauči glavo gor držat

(odgovor članu mml)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
5.1.2007 20:08:58   
Bonnie_RR
Mi smo imeli najprej na tleh puzzle, pa smo mu jih morali par vzet, ker jih je trgal in dajal dele in delčke v usta. Drugače so pa za začetek, ko še ne dirkajo po celem stanovanju, zlo fajn. Potem je pa itak najboljše bit povsod drugje, samo na puzzlih ne...user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.1.2007 20:39:42   
eya
Tud naš ima dva kompleta puzel, pa odkar kobaca, je bolj malo na njih user posted image  Je pa res bolje kupit tiste, ki imajo velike črke, ker če so mali koščki, moraš zelo pazit, da jih ne nosi v usta.

Butajo z glavo ob tla pa tako na žalost vsi, če bi otročkom doma obložili tla z debelo peno, se ne bi naučili lovit ravnotežja in da so tla trda... Ko bi prišli pa nekam, kjer ni pene, bi se pa lahko kinkretno poškodovali. Saj kmalu ugotovijo, da je treba biti pazljiv, še k sreči.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 16
5.1.2007 23:29:26   
Allia
Puzle na laminatu, ampak je povsod drugod le na puzlah neuser posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 17
6.2.2007 17:02:22   
Mavrična zvezdica
Mi imamo pa doma en velik kos pene, ki sem jo vtaknila v skoraj odsluženo prevleko za prešito odejo in to je bilo to. Puzzle se pri nas niso obnesle, ker jih je maček čist scefral, na peno si pa ni upal, ker se je ta malega prvo leto ful bal user posted image .

Ko pa je bil več drugje kot na peni, smo jo pa počasi pospravli.

(odgovor članu Allia)
Neposredna povezava do sporočila: 18
6.2.2007 17:16:06   
Angellina
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
6.2.2007 17:30:52   
ElaM
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Tudi pri nas.user posted image

:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
6.2.2007 21:06:47   
lenika
Mi smo tudi od nekje 4. meseca naprej imeli puzzle, ki sem jih ravno danes pospravila, ker ne služijo več svojemu namenu. Zadnjih nekaj tednov jih je razstavil v nekaj minutah na prafaktorje in potem te delčke jedel. Itak se je sedaj začel kobacat in jih niti ne potrebuje. Ima pa še vedno 2 igralni blazini na katerih lahko sedi in se igra. Star je pa 9 mesecev.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.