|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rjav izcedek
5.1.2007 10:50:45   
sanci
Pozdravljene punce,

imam hude skrbi ker ne vem kaj bi naj to pomenilo in sicer;Sem v začetku 6 tedna in že 4 dni imam nežno rjavkast izcedek(v tem času sem mela tudi virozo), pa tudi v nožnici me malce srbi. Je to lahko nevarnost za splav?
Vsem se lepo zahvaljujem za daneodgovore,

Sanci
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rjav izcedek
5.1.2007 11:07:28   
duhica
Jz bi šla preverit h ginekologu, al svojemu, če pa ne dela pa na urgenco. Lahko je vnetje, lahko počena žilica, lahko polip lahko mogoče še kaj, ampak če traja že 4 dni le pojdi k strokovnjaku.

Naj se vse lepo uredi!

(odgovor članu sanci)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.1.2007 11:42:47   
anita1984
tud jst sm bla nekje v 6 tednu nosečnosti, ko se mi je pojavil rjav izcedek. po nekaj dneh me je že močno skrbelo zakaj ne izgine, zato sem šla v bolnico k dežurni ginekologijni. ta me je tudi pregledala. rekla je da je z otrokom zaenkrat vse OK, celo videla sem kako mu srček bijeuser posted image .
sanci, do tega izcedka menda pride zaradi tega (tako mi je rekla G), ker še nimaš dosti harmonov, da bi obdržali nosečnost. predpisala mi je neke harmonske tablete in počitek. tako, da ti svetujem, da greš k G. zdaj ko jemljem te tablete se je stanje izboljšalo- ne popolnoma ampak se je. no, vsaj skrbi me ne več toliko.

nekatere punce (sem brala), celo pravijo, da so ti izcedki nekaj normalnega med nosečnostjo. le da je treba biti previden na izcedke sveže krvi.

pred nekaj dnevi pa je tudi mene začelo srbeti v nižnici.mogoč je tudi zaradi tega-ne vem. lahko pa ti sporočim v ponedeljek, ko imam pregled.

kaj naj ti še rečem, pojdi k G, da boš prepričana kako je s tabo in tvojimuser posted image  in uživaj nosečnost.

lp

(odgovor članu sanci)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.1.2007 13:56:47   
janapan
jaz sem tudi imela rjavkast izcedek v šestem tednu, ko sem se naročala na prvi pregled sem to omenila ginekologinji, ki me je sprejela takoj ampak tako zgodaj ni mogla ugotoviti kaj je narobe. Izcedek se je sam umiril po treh dneh (btw, bilo ga je zelo malo) in od takrat je vse bp. meni ni dala nobenih tablet, povedala mi je samo, da je lahko tak izcedek običajen na začetku nosečnosti zaradi hormonskih sprememb. Vprašala sem tudi Pušenjaka, ki je napisal, kot doslej vsaki, da tak izcedek lahko ali pa ne pomeni da bo z nosečnostjo kaj narobe. če je to znak grozečega splava, tako ali tako nimajo kaj narediti v tako zgodnji nosečnosti. Zato brez skrbi, po mojem bo vse v najlepšem redu in uživlaj začetke nosečnosti. če boš imela srečo kot jaz te slabosti ne bodo napadle ; ))

(odgovor članu anita1984)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.1.2007 15:08:41   
Anonimen
Pozdravljena,

tudi meni se je občasno pojavljal rjav izcedek, ki se je po nekaj urah umiril. V 14 tednu pa sem ponovno dobila malo bolj svež rdeč izcedek. Šla sem na pregled kjer so ugotovili, da imam kar velik polip na materničnem vratu. Jaz ti svetujem, da greš na pregled. Lahko je vse ok, lahko pa je kaj bolj alarmantnega.

(odgovor članu janapan)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
5.1.2007 17:43:21   
mojcapr
Tudi jaz sem imela v 7 tednu rjav izcedek. Pojdi h ginekologinji in ti bo povedala. Drugače pa počivaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.1.2007 19:12:54   
fusia
Rjav izcedek lahko pomeni tudi splav ampak kot vidiš po tukajšnjih odgovorih, se tak izcedek velikokrat pojavlja tudi pri nosečnosti, ki poteka normalno. Vseeno pa po moje ne moreš zgrešit, če greš do G in naj ti predpiše Dabroston. Za vsak slučaj če drugega ne.
Držim pesti da je vse OK.

(odgovor članu mojcapr)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.1.2007 20:14:33   
Anonimen
sanci, kolikor vem si imela predvčerajšnjim ginekologa. Rjav izcedek se lahko pojavi tudi od pregleda. vsaj pri meni je bilo tako, ko sem imela včeraj pregled in sem tudi malo izcedka dobila.
Drugače pa kot ti je G. že rekla veliko počivaj, brez seksa, pa čim manj stresa. user posted image

(odgovor članu fusia)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
5.1.2007 20:20:58   
Anonimen
aja, sanci, da javi se še pri avgustovkah 2007user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?