|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj bi naredili vi?
5.1.2007 10:46:22   
Anonimen
Moja situacija je taka. Trenutno delam na delovnem mestu, ki mi ni pisan na kožo in čutim, da bi morala stran od tukaj (v pisarni-turizem). Izredno delam šolo za vzgojiteljice in sem v drugem letniku. Ker pa je izredno težko dobiti delo na našem koncu se še vedno držim tega mesta, saj mi drugega ne preostane. Rada pa bi delala kot vzgojiteljica. Sem že spraševala okoli če je kakšna možnost da se zaposlim kot vzg. pa ni šans, brez šole pa sploh. Problem je ta, da se tukaj kjer sem zdaj ne morem sprostiti, nimam želje po napredovanju, samo hodim v službo in pač delam kar mam za naredit vendar brez entuziazma, brez volje...  ... vem, da se sliši zelo grdo vendar vztrajam tukaj samo še zaradi plače user posted image , kaj menite... naj pustim službo ali skušam vztajati dokler se mi  ne nasmehne sreča in dobim delo v vrtcu?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj bi naredili vi?
5.1.2007 10:50:50   
AnBan
vidiš jaz bi pa prav tako službo rada, pa je ne dobim. Tako da če boš šla stran kar javi!

drugače pa če te res čisto nič ne veseli delat, tudi delodajalec nima velikega dobička od tebe. in stranka ki pride k tebi, nima tistega pravega filinga, najbrž!
tako da, če imaš dovolj drugih sredstev za preživetje, je bolje da res pustiš službo in iščeš kar te veseli, vmes pa morebiti lahko delaš kot privat varuška.

[

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.1.2007 10:51:08   
dory
Naredi solo do konca, zraven pa delaj kar delas...in po diplomi intenzivno zacni iskat sluzbo na svojem podrocju oz.na podrocju,ki te zanima...do takrat je ze bols imet vrabca v roki,kot pa goloba na strehi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.1.2007 10:51:42   
Meggi
Te razumem, in sva na podobnem, no jaz bila!

Odvisno od tvoje situacije. Poskusi kar njaveč naredit na tem, da boš čimprej skončala šolo. Poskusi morda s kakšnim privat varstvom, da utrdiš in preveriš željo po varovanju otrok. Tako te bo morda bolj gnalo k učinkovitem učenju.

Srečno in naj se ti izpolnijo želje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.1.2007 11:00:19   
muki1
Vse je odvisno od tega, kako rabiš denar. Če lahko preživiš brez plače, pusti službo nekomu, ki bi jo opravljal z veseljem, sama pa se v celoti posveti svojemu cilju.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.1.2007 11:07:31   
filipinka
Na tvojem mestu bi službo obdržala in se vsak dan znova trudila, da bi me delo začelo veseliti! Odpri oči in išči vse kar je v tej službi lepo!
Tudi jaz trenutno ne opravljam svojega poklica, pa ni tako slabo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.1.2007 11:41:54   
Anonimen
Jaz bi delala dokler ne diplomiram. Sicer pa kaj ti fali? Na toplem si, na riti sediš, hrano maš...

(odgovor članu filipinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
5.1.2007 12:58:55   
srki
Jaz bi tudi vztrajala v tej službi in iskala seveda tisto, ki me veseli. Razen, če imaš seveda finančno stanje takšno, da si privoščiš, da si brez službe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.1.2007 13:13:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: filipinka

Na tvojem mestu bi službo obdržala in se vsak dan znova trudila, da bi me delo začelo veseliti!

Kljub vsemu trudu se ne morem prepričat, da me delo veseli. Trenutno sledim pregovoru (sej je pregpvpr ne?) da delam za preživet in da ne živim za delo. Najbrž bom morala zdržat do diplome in potem v akcijo za službo v vtrcu. Drugegma mi ne preostane. Vsem skupaj želim en srečen 2007!!! user posted image

(odgovor članu filipinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
5.1.2007 16:26:31   
kapica
Pri meni je enako kot pri tebi, da hodim v sluzbo samo zaradi denarja in da delavna doba tece. Ne veseli me niti moj poklic vec ,m niti delavno mesto. Pa nimam prav druge izbire, sem pa vedno bolj prepircana, da se po porodniski ne vrnem vec tja, pa naj bo kar hoce.

Mislim da zaenkrat nima nobena od naju velike izbire. Poskusi najti motivacijo, da koncas solo cimprej in zacnes iskati zaposlitev, kar pa vemo, da ne gre kr tako z levo roko.  Sluzbo pa pac rabimo. Vem pa, da se ne da v taksnem polozaju se nekaj dobrega izvleci iz sluzbe. Jaz sem tudi ze tolikokrat poskusila, pa vedno znova in znova, sedaj me pa briga vse skupaj. Samo se malo, pa bo, tolazi se s tem, da nic ni za vedno.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.1.2007 16:49:11   
ronja
Če si res zelo želiš delat ko vzgojiteljica, potem pojdi spraševat še malo okoli, v LJ. vem, da jih baje primanjkuje, ker poznam kar nekaj študentk, ki so zaposlene kot vzogjiteljice in tudi še nimajo končane šole...
Sicer pa si najdi par frockov, ki jih paziš na svojem domu, pa boš verjetno z denarjem na istem. Lahko odpreš tudi privat vrtec, uradni, ko seveda končaš šolo, prej verjetno pravno ne gre... V službi imajo sodelavke v enem takem privat vrtcu in jim gre super, in vrtcu in otrokom... Tako da nikar ne obupuj, zrihtaj si, da boš delala svoje sanje, saj niso nekaj neuresničljivega...

Ko si karkoli od tega zrihtaš, ali službo v vrtcu, čeprav 50 km stran, saj danes se že večina vozi vsaj tako daleč... ali pa par otrok, da jih paziš doma, pa mirno pusti službo in delaj to, kar te veseli, pa seveda šolo zraven, da boš dobila ustrezni naziv...

Veliko sreče in da te potolažim, vsak ima kdaj tako leto, da dela nekaj, kar mu res ni... Jaz sem predlani bila čisto na tleh zaradi službe, zdaj pa sem najsrečnejše bitje tudi kar se tega tiče! Včasih se to, da nekaj ne gre, kasneje izkaže za super, ker lahko greš naprej v nekaj, kar si res želiš! Isto je bilo s fantom, ti rečem, samo malo se je treba potrudit, pa ne obupat takoj!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.1.2007 9:01:29   
paris
IZVIRNO SPOROČILO: teja.

Naredi solo do konca, zraven pa delaj kar delas...in po diplomi intenzivno zacni iskat sluzbo na svojem podrocju oz.na podrocju,ki te zanima...do takrat je ze bols imet vrabca v roki,kot pa goloba na strehi...

Točno tako!

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.1.2007 17:44:29   
lojzika
Jst bi kr otroke doma pazila pa  stanovanje bi si zrihtala oziroma prilagodila prijazno otročkom poslikala stene z raznimi otroškimi motivi in uživala v delu ki me veseli. Ob pogoju da bi vseeno imel mož redno službo da ne pristanemo vsi na cesti

(odgovor članu paris)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.1.2007 17:46:04   
lojzika
Pa šolo  čimprej, kero stopnjo vzgojiteljice pa delaš ker onih 5 stopnje nekak ne rabijo

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
6.1.2007 19:41:01   
caillou
Če ste redno zaposleni, izkoristite porodniško ( če še nimate otrok sploh, če ne pa še enega user posted image  ), vmes naredite šolo, potem pa horuk v nove čase.

Srečno.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?