Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nujno - gretje stekleničk 5.1.2007 8:58:48
|
|
|
|
Jančika_
|
Mikrovalovka. Samo moraš potem res fajn pretresti, ker se ne segreva enakomerno.
|
|
|
|
RE: Nujno - gretje stekleničk 5.1.2007 21:11:53
|
|
|
|
anajmad
|
Jst mam en grelec doma. Nevemkašna firma. Delujejo vsi po istem principu. Sem se prepričala,ko sem bila zelo dolgo v porodnišnici. Men je bilo najlažje in skoraj najhitreje,vodo pogreti na štedilniku in stekleničko notri.
|
|
RE: Nujno - gretje stekleničk 5.1.2007 21:52:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Če pripravljaš adaptirano mleko z vodo-vodo prekuhaš in jo "shraniš" v termos steklenici do uporabe.
|
|
|
|
RE: Nujno - gretje stekleničk 6.1.2007 10:14:32
|
|
|
|
krfjolca
|
Jaz najraje vodo kar v mikrovalovko fliknem, je najhitreje. Mleko v prahu itak dam šele kasneje noter, tako da res fajn prešejkam.
|
|
RE: Nujno - gretje stekleničk 6.1.2007 18:28:07
|
|
|
|
Marelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca Jaz najraje vodo kar v mikrovalovko fliknem, je najhitreje. Mleko v prahu itak dam šele kasneje noter, tako da res fajn prešejkam. Ja, mi tudi ne moremo brez mikrovalovke
|
|
|
|
RE: Nujno - gretje stekleničk 6.1.2007 19:07:59
|
|
|
|
livia
|
Ni mi čisto jasno zakaj sploh rabiš grelec. Jaz sem dobila 2, pa nobenega nikoli uporabila. Mi je pa grelec vode ful olajšal življenje. Jaz sem zjutraj segrela 0,75l vode, jo pustila kake pol ure, da se je malo ohladila in jo shranila v termoski. Tako sem imela vodo za cel dan pripravljeno, samo še Aptamil sem vsula v stekleničko. Upam, da sem ti pomagala.
|
|
|
|
RE: Nujno - gretje stekleničk 8.1.2007 14:02:54
|
|
|
|
martinuška
|
Torej jaz sem že gledala po vseh mogočih grelcih stekleničk, ko sem ugotovila doma s štoparico, da mi je hitreje (celo!), da vodo segrejem v grelcu vode, dam v eno posodo, nato pa stekleničko z vodo za otroka dam v to posodo. Grelci stekleničk bi naj po njihovih opisih segreli stekleničko v nekje 4-8 minutah, medtem ko jaz segrejem vodo v steklenički na potrebno temperaturo v nekje 3 minutah. Mimogrede, za tiste, ki segrevate vodo v mikrovalovki: sem brala v navodilih za mikrovalovke (sicer že pred kar nekaj časa), da naj vode ne bi segrevali v mikrovalovki, ker obstaja možnost poškodb. Zaradi tega vode tudi nikoli ne segrevam v mikrovalovki. A je to res? Kolikor sem slišala, bi naj bil problem s tem, da nekako ful zavre, ko jo vzameš ven ali nekaj takega (sem že pozabila). Aja, in kako dolgo sploh segrevate v mikrovalovni?
|
|
|
|
RE: Nujno - gretje stekleničk 8.1.2007 14:13:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Martinuška, jaz že 10 let segrevam vodo v mikrovalovki, tudi takrat, ko jo je bilo treba za mleko za otroka, pa nikoli ni bilo nič narobe. Res pa včasih, ko vzamem lonček z vodo za kavo ven, nekako zavre, to par es možno. Samo nikoli ne gre čez, če si to imela v mislih. Pa tudi samo včaish, pojma nimam zakaj.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?