vetrovi (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Anonimen -> vetrovi (5.1.2007 8:08:10)

Moj sin bo star čez dva dni 10 mesecev. Ponoči ima take vetrove in zraven zelo joka. Že kar nekaj dni to traja. Po dnevi je uredu ponoči pa ne. Najprej sem mislila, da je malo razcrtlan, ker je bil bolan in smo ga nosili, vendar ne ima vetrove. Učiri sva imela kontrolo v RA in sem ji omenila, da nismo skoraj nič spali in je rekla da je mogoče kaj takega pojedel. Pa sem razmišljala jedel je zelenjavo krompirček, nič takega in se mi zdi tole čudno. Mu še dam sab simplex kaplice pa nič kaj dosti ne pomaga. Ali ima katera takšne težave? Uredu vetrovi, ampak da bi takole kar jokal zraven, da ni kaj druga. Ali je morda od soka, ker čaja mi noče pit sedaj pije jabolčni sok Nevem nisem več pametna.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]




Princess Mononoke -> RE: vetrovi (5.1.2007 8:54:48)

Jaz bi rekla, da je možno od jabolčnega soka. Jaz sem kot otrok kar veliko pretrpela zaradi nasveta pediatrinje moji mami da mi mora dajati jabolčni sok in uporabljati jabolčni kis. Še danes ne morem jesti jabolk v nobeni drugi obliki kot skuhana brez groznih bolečin trebuha. Poskusi mu dati pit kar vodo pa boš videla če je bolje. Kaj pa mleko? Kakšno mleko pije? Se še vedno doji?




Anonimen -> RE: vetrovi (5.1.2007 11:40:38)

Mleko pije samo zvečer navadno 3,5 pa še tega noče kaj veliko. Polj se hraniva na žličko, ker drugače mi vse je. Bom poskusila s sadnim čajem , mi je ena predlagala.




Luskan -> RE: vetrovi (5.1.2007 20:54:58)

Če sem prav razumela (3,5?), mu že daješ kravje mleko? Star pa je 10 mesecev? Priporočljivo je, da kravje mleko dobijo šele po dopolnjenem 1. letu. Mogoče ima zato težave, tudi glede na to, da mu ga daješ zvečer, vetrovi pa ga mučijo ponoči. Jaz mu ga ne bi dajala, še nekateri odrasli imajo po polnomastnem mleku težave.




vanč -> RE: vetrovi (6.1.2007 7:32:18)

Se podpišem pod Luskan. Mislim, da je prej mleko krivo! Ne svetujejo zastonj, da ga začneš uvajat šele po 12 mesecu starosti.




Stran: [1]