Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: brisanje z mp3 predvajalnika 5.1.2007 10:52:36
|
|
|
|
Nixxon
|
Na isti način kot datoteke ne gre? Kater predvajalnik to?
|
|
|
|
RE: brisanje z mp3 predvajalnika 5.1.2007 20:36:45
|
|
|
|
Anonimen
|
ne gre na isti način kot ko sem brisala pesmice,ker mi vrne nazaj na glavno mapo. to je nekako tako (če sem prav razumela) : je mapa,kjer je več mapic in v te mapice se nalagajo pesmi. ko sem izbrala pesmico,ki sem jo hotela izbrisati,sem izbrala delete in yes in jo je izbrisalo. in mapica je prazna. samo ta mapica z naslovom sebastjan je ostala. in ko ko jo hočem izbrisati mi nikakor ne napiše delete,da bi potem kliknila yes,mi kar vrača v nadrejeno mapo... ne vem,bi morala narisat,da bi lahko razložila. kot da se ne da izbrisat,ne vem... kot da lahko mapo izprazniš,ne moreš je pa izbrisat. ima pa grundig mp 600 fm/1 gb. zdej sem ji naložila novo muziko,so se ustvarile nove mape,tiste so pa še kar tam.. mogoče je čas,da sama pogrunta,kako to gre,in naj sama ustvarja s svojim mp3-jem?!
|
|
|
|
RE: brisanje z mp3 predvajalnika 8.1.2007 18:58:03
|
|
|
|
Anonimen
|
v navodilih piše samo,kako se zbriše pesem. bom poskusila še na tistem linku.
|
|
|
|
RE: brisanje z mp3 predvajalnika 11.1.2007 21:04:26
|
|
|
|
ales*
|
Zakaj pa enostavno to ne zbrises prek racunalnika, ko povezes mp3 z USB-jem? Skratka, ko ti vklopis mp3 v USB vticnico na racunalniku, bi ti racunalnik moral sam zagnat, kaj zelis s tem zdaj narest - izberes Ogled z raziskovalcem in tam zbrises mape, ki jih ne potrbujes vec.
|
|
|
|
RE: brisanje z mp3 predvajalnika 22.1.2007 22:34:55
|
|
|
|
Anonimen
|
e,ja,tako je pa šlo. hvala hvala!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?