ponoči noče spati (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


tanjaP -> ponoči noče spati (7.9.2004 11:49:56)

Lep pozdrav vsem!
Že kar 4 tedne se vleče naša nespečnost... Naša mala 11-mesečnica :duda: se ponoči okoli 2h zbudi in potem noče več zaspati 2-3 ure. To se pojavlja od dopusta na morju, ker smo skupaj spali v isti postelji in sedaj noče več spati v svoji posteljici. Ker imava z možem francosko posteljo je bolj malo prostora za tri in potem zjutraj midva vstaneva kot povožena. kako jo spet navadit na svojo posteljo?
Naj še dodam da čez dan spi samo 1-2 uri in da je veliko aktivna. Sicer mi paše njena bližina, ampak potem nisem naspana.
LP, :metulj::sloncek:




TARA in MAJ -> ponoči noče spati (7.9.2004 12:21:53)

ISTO KOT PRI NAS OD DOPUSTA STAR JE7.MES. IN JE SPAL ŽE CELO NOČ ZDAJ PA HUDO CELO NOČ ŽURKA IN NITI PODNEVI NE SPI VELIKO DANS SM VIDLA 2. ZOBEK IN SE TOLAŽIM DA JE TO TO BOMO VIDELI ČE BO KAJ BOLŠE DRUGAČ PA NE VEM KAKO BO..... LP.TARA:rozica:




Nataša R. -> ponoči noče spati (7.9.2004 12:50:21)

Tudi Luka je imel nekaj časa takšne noči. to je trajalo približno en mesec sedaj pa zopet spi celo noč:zmeden:. Tukaj ni nobenega učinka razen da bedi celo noč. Mi smo poizkusili vse in prav vse je odpovedalo.
LP:sloncek::sloncek::sloncek:




Tina15 -> ponoči noče spati (7.9.2004 13:03:12)

Pri nas to traja že od 7m,stari smo pa 13m!!!Konstantno vstanem 2-3x na noč.Včasih je dovolj :duda:,včasih pa moram dat flaško z mlekom.Sem kakšno jutro čist fertik.Pa sem ji zvečer dala velik za jest,pa pred spanjem dobi še flaško,pa ni nič drugače.Vedno ista pesem.Jaz se tolažim samo s tem,da bo sčasoma minilo in bomo začeli spati cele noči.Zanimivo kako se človek navadi na tistih 6 uric spanja,pa še to ne v kosu.;)




LUCI -> ponoči noče spati (7.9.2004 15:03:15)

Živjo!
Mi smo se na morju tudi stiskali v eni postelji in posledice še vedno občutimo. Zvečer moram obvezno s hčerkico (16 mes.) spat v zakonsko posteljo, saj svoje niti videti noče. Ko trdno zaspi jo prestavim v njeno. Ponoči se tudi zbudi, pomaga duda ali čaj, kadar pa tudi to ne, se tolažim, da ima grde sanje in jo vzamem k nama v posteljo, kjer sladko zaspi. Imela je obdobje, ko bi se ponoči šla igrice, pa sem šla z njo do okna ji povedala, da je zunaj nočka, tišina in da vsi pančkajo, pa je pomagalo. Lepo je zaspala nazaj.

pa, pa




tanjaP -> ponoči noče spati (8.9.2004 9:17:26)

hvala za vse odgovore, bomo že prebrodili to krizo.
Lp, Tanja




Anonimen -> ponoči noče spati (8.9.2004 13:51:21)

Vem, da je težko, ko tako diši, pa tako mehka je... Vendar dlje boš čakala, težje bo. Po moje je najbolje, da jo pustiš, da se joka, da bo videla, da ne boš popustila. Tudi moj Tibor je enkrat, lahko da je bilo okrog enega leta ali pa je bil že malo starejši, poskušal zvečer z jokom, čeprav je prej vedno lepo zaspal. Sedela sem v dnevni sobi, stiskala zobe, dala televizijo naglas, da ga nisem slišala in komaj zadrževala solze. Vendar se je splačalo. To je trajalo tri večere, potem pa smo spet imeli mir. Pa tudi, ko je otrok starejši, se ti še bolj smili, da bi ga pustil jokati, ker že marsikaj razume in se mu največkrat da razložiti. Vedno pa ne...




Stran: [1]