Marogica -> RE: ostala bi doma (3.1.2007 23:05:17)
|
Ne vem no. ČE sem prav razumela, delaš sedaj polovični delovni čas in dobiš 100 jurjev, torej je tvoja plača 200 jurjev(za 100%). To ni tako malo, če pomisliš, da ene dobijo za celodnevno delo toliko. Mogoče bom malo nesramna(je to kaj novega[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]), imam najbrž občutek, da ima tvoj otroček pač "začetniške" probleme v vtrcu(torej je dosti bolan), kar pa se dogaja dostim mamam, tudi meni osebno se jeto dogajalo, da sem bila prve 4 mesece več doma kot pa otrok v vrtcu. In ker jer pediater pač predlagal, si zagrabila za to bilko in se ti pač zdi pametneje ostati doma. To je seveda tvoja osebna odločitev. Kot tretje pa-če praviš, da imate firmo v nastajanju, torej nič kaj dosti € še nimate od nje, bi jaz na tvojem mestu počakala. PRaviš, da nimaš moči, rihtati otroke, hoditi v službo in delati v firmi, ki je v nastajanju. Dobro premisli, če ti bo res lažje delati za novo firmo, ko si imela do npr 15.oo ure non-stop delo z otroci, previjanje, hranjenje, gospodinjstvo in drenje okrog sebe??? Jaz se v službi spočijem in imam tega "đumbusa" od treh dalje dovolj. Kot sem že napisala, odločitev pa je seveda samo tvoja.
|
|
|
|