IDP (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Finančne dileme starševstva

Sporočilo

Anonimen -> IDP (3.1.2007 18:59:19)

ker smo se znašli v stiski bi poskusila zaprositi za IDP. Moj dohodek je 115000 sit, partner 89000, ker ima blokado in otroške, trije otroci. Ali ima katera izkušnje s tem. Kaj napisati? Ali lahko uporabim obrazec iz interneta ali moram na CSD po njega? Sem še na porodniški po porodniški pa borza. prosim, če mi katera kaj pove o tem kako in kaj.

Anonimen -> RE: IDP (3.1.2007 19:36:57)

Jaz sem ga od tukaj kopirala in tja odnesla, potrbovala pa sem ga zaradi rešitve stanovanjskega problema, mi je pa socialna delavka ki je tam zaposlena na zelo prijazen način razložila in prejela sem 48000 sit po osebi, (kr tok itak mora bit na družinskega člana). napiši da si na porodniški in da boš ostala brez zaposlitve pa še mal nakladaj.

Anonimen -> RE: IDP (5.1.2007 14:03:28)

Danes mi je na CSD rekla da je sedaj po novem, moraš prinesti za IDP predračun in ko dobiš denar v 15 dneh račun, da si to kupil. Nevem ali sem prišla na takšno socialno delavko ali kaj, skor ne verjamem. Moja kolegica je pred parimi dnevi dobila odločbo 70000 pomoči brez težav. Je zaposlena in ima enega otroka. Se katera kaj spozna na to?

KIKI**** -> RE: IDP (5.1.2007 15:46:21)

Jaz sem ostala brez SDP ker so me na zavodu nehali voditi v evidenci zaradi Drobničevega zakona (izredna študentka mlajša od 26 let...
in mi je na CSD rekla da naj dam vlogo noter za nakup kurjave ampak da rabi račun... ne vem včasih si nakladal in dobil, s+vsaj pri meni je tako od oktobra majo pa velike poostritve ker jaz sem dobila že 2x zavrnjeno odločbo  pa smo res rabli, ne upam niti pomisliti, da mi jo zdaj zavrne, ker smo totalno v p****

Anonimen -> RE: IDP (5.1.2007 16:06:44)

KIKI zakaj pa si povedala da hodiš v šolo!jaz sem mlajša od 26 let in hodim v šolo izredno

Stran: [1]