Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: žlahta raztrgana plahta ;) 5.1.2007 13:40:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem se poročila pred 10 leti in moram priznati, da naju je album takrat stal 1200 DEM (je nekje ekvivalentno današnjemu evru - vsaj zdi se mi). Res sva na album čakala 1 mesec, ampak nikoli mi ni bilo žal, da sva ga dala narediti. Sedaj sem dala narediti album Črtomiru (za 2. RD) - neka nova tehnika (lahko si ogledaš v mojem albumu). Vse fotografije so bile že narejene, jih je pa bilo potrebno ful obdelati in vse skupaj sprintati in poslati vezat. Za album sem dala 500 evrov in se mi zdi malo, ker vem, da takšni albumi v LJ stanejo od 250.000 do 350.000. Že če gledaš, da je v albumu 22 A3 formata slik, en A3 format slike je 11.000,00 SIT, so samo slike več kot 220.000,00 SIT. Sem pa mnenja, da so tovrstni albumi trajen spomin. Se mi pa npr. brezveze zdi dati 60.000 za to, da ti poroko posnamejo, ker filma tako ali tako ne kažeš vsakemu boiskovalcu, prej mu pokažeš fotografije.
|
|
|
|
RE: žlahta raztrgana plahta ;) 6.1.2007 23:17:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Preoblačili smo ga. Sam je bilo vse slikano posebej - ne naenkrat. To so slike zadnjih dveh let
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?