Lusa -> RE: Vonj izcedka (7.1.2007 17:00:23)
|
mekeke-moj problem s ščitnico pa se je odkril čisto slučajno.Sem šla s prvo hčerko na kontrolo in potem sem še doktorci omenila ,da sem se nekaj zredila in da sem kar psihično zmatrana(imave s hčerko isto pediatrinjo).Jaz sem pač pripisovala to moje nerazpoloženje zaradi druge hčerkice ,ki je bila 8mesecev v lj bolnici in sem tekala sem ter tja.Ja potem mi dr. reče ,da naj dam kri za ščitnico in 4dan me kliče ,da naj grem takoj v eno bolnico.In sem šla v LJ ker je pač bila Ajša tam in sem prišla (malo po vezah) takoj do zelo dobre dr.Bedernjakove na polikliniki in mi je še ona vse te teste naredila takoj ,ker ni mogla verjet ,da se še s takšnimi izvidi tako dobro držim.Čez dve uri sem šla nazaj in izvid je bil kar katastrofalen.S takšnimi izvidi se včasih obnašajo ljudje nemogoče in ne spravijo iz sebe nič.Seveda jaz sem potrebovala moč za mojo Princesko in se nekako mogla držat zanjo.Pristala sem na eutyroxu 100mikro.Je kar velika količina tablet ,zato bom šla čimprej spet k njej na kontrolo ,da bomo videli ,če bi lahko prenehala ,da ne bi bilo spet kaj narobe z mojo pikico v trebuščku ,ko bo spet "čas" zanjo. Sem pa zdaj že od večih punc slišala ,da niso smele jemat tablet za ščitnico v nosečnosti.Bomo videli ,kaj bodo v lj povedali na to. Glede zanositve ,tudi ena moja prijateljica se od 15leta zdravi zanjo in je zanosila komaj in šele pri 35letih ,pa nočem vas strašit ,ampak dejavnokov je lahko tako veliko.
|
|
|
|