|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   katere v januarju ne pričakujete...
24.1.2007 18:34:21   
karatina
Jaz moje ne user posted image  pričakujem v petek. Test bom naredila v ponedeljek (če bom vzdržala user posted image ).

Držim pesti za vse nas.

L.p.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 126
   RE: katere v januarju ne pričakujete...
24.1.2007 19:13:53   
Bimba80
Jaz sem ga ravnokar naredila in ponovno user posted image  nic spet samo en -. Res razmisljam da bi sla na pregled g,
ker je ze skoraj tri tedne, ki zamuja ta moja user posted image .
Kaj mislite vi, se bo prikazala user posted image  ali me samo malo hecajo tej testi in mi nocejo pokazat user posted image ?
Razmisljala sem tudi da bi sla v laboratorij, samo nevem ce bi bil izid drugacen. Po taksnem zaostanku, bi ze moralo pokazat, ali ne?

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 127
24.1.2007 19:24:14   
*marjetica*
Jaz bi šla na tvojem mestu na pregled h ginekologu.

Držim pesti, da se vse obrne v smer tvojih želja.

user posted image  za srečo.

"Ne sanjaj življenja, temveč živi svoje sanje."

(odgovor članu Bimba80)
Neposredna povezava do sporočila: 128
24.1.2007 19:29:08   
Bimba80
Upanje je, pa ceprav misim, da ni nic.....samo, ker res nevem kaj bi ahko drugega blo da user posted image  ni, ker
do prejsnjega tedna nisem nic o tem razmisljala, ker sva sele zacla na tem in to v smislu, ce bo bo, ce ne pac ne.........kaj pa ce sem res ena med tistimi, ki jim vsi testi pokazejo -, so pa user posted image . Sigurno nisem user posted image , pa bi rada bla, ze ker mi toliko zaostaja:)

(odgovor članu *marjetica*)
Neposredna povezava do sporočila: 129
24.1.2007 19:32:25   
stunfek
Če bi bila jaz na tvojem mestu bi šla h ginekologu. Naj naredijo še krvni test. Po tako dolgem zaostanku je možnost nosečnosti, brez da test pokaže user posted image , po mojem mnenju minimalna oziroma je ni. Malo mi je čudno to rečt, samo brez veze je, da sedaj upaš, potem boš pa samo hudo razočarana. Po tolikem času bi moralo pokazati, razen seveda, če si zanosila čisto čisto na koncu ciklusa pred pričakovano M. Kaj pa BT? Si to kdaj merila? Je đe povišana?

(odgovor članu Bimba80)
Neposredna povezava do sporočila: 130
24.1.2007 19:41:44   
Bimba80
BT nisem nikoli merila, mi je pa rekla svakinja naj poskusim zjutraj si jo zmerit in ce je nad 37, tam nekje naj bi to bil znak user posted image . Imam ze termometer nastiman na nocni omarici, pa vedno pozabim. Merit pa si jo moram nujno zjutraj ne? Bom bla pridna, pa si jo bom jutri zjutraj, pa se G bom poklicala, da se narocim.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 131
24.1.2007 20:24:04   
Valery
Pozdravljene!
Jaz pa še zmeraj čakam! user posted image  bi naj NEdobila 17.01., po najdaljšem ciklusu 20.01..Naredila sem BCmini v torek, 23.01. vendar je le-ta bil negativen.user posted image Do petka počakam (če bo mogoče), potem pa naredim znova test, če je sploh še upanje.
Mehurčica, žal mi je zate, da se vama z dragim ta mesec ni obneslo.Ampaš veš kaj pravijo;Za vsakim dežjem posije sonček.user posted image
Držim pesti za vse, ki upate (upamo) !!!
Lp, Valeryuser posted image

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 132
24.1.2007 21:11:47   
stunfek
Zelo velikokrat se zgodi, da M ni, test pa je negativen. No, saj je celo ena tema odprta s tem naslovom. Me prav zanima, koliko takih primerov se statistično gledano potem konča z nosečnostjo in koliko z user posted image ? Upanje pač ostaja, fokler ne zagledamo tečke rdečke. Jaz pričakujem M 29.1. ampak FF mi jo izračuna za 31.1. Katero mislite naj upoštevam?

(odgovor članu Valery)
Neposredna povezava do sporočila: 133
24.1.2007 21:21:52   
Bimba80
Ne upostevat nobene user posted image user posted image  Nevem ker nisem nikoli tako racunala.....

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 134
24.1.2007 22:19:35   
Valery
Stunfek!
Upoštevaj le user posted image  na testu!user posted image
Lp,Valeryuser posted image

Držim pesti, da bodo prvi dnevi februarja zate  nepozabni in boš user posted image !

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 135
24.1.2007 23:31:22   
Pandica
stunfek,

Jaz sem še vedno v pričakovanju pozitivnega rezultata user posted image  , ker moje M še kar ni user posted image  
Bom še počakala zdaj par dni in še pol naredila en test, če nebo prej rdeča tečka prišla.

(odgovor članu Valery)
Neposredna povezava do sporočila: 136
25.1.2007 9:46:30   
stunfek
Pandica, kolk časa ti pa že zamuja? Ja, Valery, se strinjam glede upoštevanja user posted image  na testu...hehehe.
Jaz ga bom , v primeru, da M ne pride delala 18. dan po predvideni O. To bi bilo v začetku februarja. Zdej samo upam, da M ne bo user posted image .

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 137
25.1.2007 14:00:05   
Pandica
stunfek,

M naj ne bi dobila 21. oz.22.1. tako, da mi zdaj zamuja okrog 3, 4 dni. Res pa je, da še najdaljši cikel ni mimo in še vedno lahko rdeča tečka pride kar pa upam, da seveda nebo.
Zaenkrat še je ni user posted image  user posted image  
A nebi bilo krasno, da bi obe sporočili veselo novico, da sma user posted image  ?
Držim pesti za vse nas, ki še čakamo na user posted image  

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 138
25.1.2007 14:08:47   
stunfek
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

A nebi bilo krasno, da bi obe sporočili veselo novico, da sma user posted image  ?
Držim pesti za vse nas, ki še čakamo na user posted image  

Ja, čuj, to bi pa blo fino!!! user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 139
25.1.2007 20:14:13   
stunfek
Ali nas sedaj tako malo ne pričakuje več v januarju, da je tlele čisto mrtvilo?!? Meni se je danes spustil en mozolj pod brado in že travmiram, da je to najbrž znak prihajajoče nezaželjene M. Če sem bila dosedaj ponosna in mirna kot kip svobode v New Yorku, to sedaj nisem več. Pa nič ne morem storiti pri tem. To je tečnost tega čakanja. Niti ne slutim. Ne slutim, da bi to morda bilo to in ne slutim, da nimam možnosti. Kar nič. Kar čakat moram in pika. Katere ste še preostale v čakalnici za januar? A lohk slišim kakšno tolažilno ali vzpodbudno besedo prosim user posted image .

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 140
25.1.2007 20:16:38   
*marjetica*
Stunfek, ne obupat!

Saj bo. Držim pesti, da user posted image  na zagledaš vsaj še 9 mesecev.

Samo pozitivna bodi, velja!?

Lp

"Ne sanjaj življenja, temveč živi svoje sanje."

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 141
25.1.2007 20:24:49   
micla
Evo, jst sm še tukaj. Moj datum je 31. Torej bom čisto zadnja "nečakajoča januarka"
Upam, da se bo čakanje splačalo, čeprav imam tak bad feeling in za razliko od tebe se mi je danes pojavil mozolj na čelu. Ni kaj, smo kot pubertetnice. user posted image
Še malo zdržimo in kmalu bomo vedele pri čem smo. Držim pesti da zagledava user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .  
Sem malo zapretiravala s temi plusi, ampak kaj ko si ga tako želim.

micla

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 142
25.1.2007 20:33:12   
Valery
Hej Stunfek!
Vsekakor nisi samauser posted image !
Jaz že od sobote 20.01. čakam kaj bo.user posted image  Prsi imam napete, malce me ščipa v jajčnikih drugače pa se počutim povsem vredu.user posted image  pa od nikoder; kar je super seveda. V torek 23.01. je bil test negativenuser posted image , jutri zjutraj pa bom ponovno naredila test. Upam nauser posted image !
Morda pa bova ujeli še zadnje dneve januarja skupaj!user posted image Držim pesti tudi zate!Mozolj pa zanemari; morda je le reakcija na stres ali na trenutne zimske temperature in smoguser posted image !!!Drži se in nikar se ne predaj!user posted image Vedi, da sem ti v oporo tako kot vsem, ki upate (upamo) nauser posted image !Poročaj kako napreduješ...user posted image
Lp,Valery

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 143
25.1.2007 20:57:49   
stunfek
Hvala punce. Se takoj bolje počutim. user posted image

(odgovor članu Valery)
Neposredna povezava do sporočila: 144
26.1.2007 0:11:24   
Pandica
Stunfek, Valery in Micla

a na mene ste pa čisto pozabile? user posted image  
Jaz sem še tudi v čakalnici za januar.
Valery jaz pa moje M nisem pričakovala v ned. 21.01. oz. pon. 22.01. , pa sem pol tudi test delala v torek 23.01. Sicer ni bil negativen, se mi zdi, da se je pokazala čisto bleda črtica, samo nisem prepričana, da je to to. Tako, da še imam vedno nekaj upanja, ker user posted image  še zaenkrat tudi vedno ni user posted image  . In si želim, da je tudi nebo več nekaj časa. Kdaj bom pa delala  ponovni test pa še ne vem točno, verjetno v začetku drugega tedna in upam, da vse zagledamo user posted image  user posted image .
To bi bilo super, kajne punce? user posted image
Valery, zate pa še posebaj stiskam pesti za zjutraj, ko boš delala test in le sporoči nam veselo novico, da si zagledala + in si srečka user posted image  .
A še te lahko vprašam kateri test delaš ti? Jaz sem delala v torek Seratec diagnostica test pa ne vem, če so ti testi vredu? user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 145
26.1.2007 10:59:12   
Bimba80
Drage moje punce v cakanju da je janurja user posted image  ne bo, se jaz na zalost od vas poslavljam, ker se je ta user posted image  tecnica pojavila po 52 dnevih. Upam da je drugi mesec za dolgo casa ne bo, da bo test pokazal user posted image user posted image  in bom srecka user posted image .

Vam vsem pa ki je ne cakate, pa da je ne bi docakale in da bi vam pokazal test en velik + in bi ble user posted image .

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 146
26.1.2007 10:59:13   
Bimba80
Drage moje punce v cakanju da je janurja user posted image  ne bo, se jaz na zalost od vas poslavljam, ker se je ta user posted image  tecnica pojavila po 52 dnevih. Upam da je drugi mesec za dolgo casa ne bo, da bo test pokazal user posted image user posted image  in bom srecka user posted image .

Vam vsem pa ki je ne cakate, pa da je ne bi docakale in da bi vam pokazal test en velik + in bi ble user posted image .

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 147
26.1.2007 10:59:13   
Bimba80

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 148
26.1.2007 11:11:50   
Ursi2
No, vse čakajoče in  ne čakajoče na user posted image !
Tudi jaz jo čakam. Nekako včeraj ali danes bi jo morala dobiti. Sploh ne vem, kaj naj si mislim. Tako sem že na koncu z živci, da sploh ne vem, kaj naj. Kakko naj se še učim ob takem?user posted image
No, upam, da ne bo kaj, vendar moje upanje že 4 leta ne pomaga, tako da.................!
Ampak mogoče pa le, ali ne!
Držim pesti za vse, da čimprej zagledate user posted image user posted image !

(odgovor članu Bimba80)
Neposredna povezava do sporočila: 149
26.1.2007 12:24:36   
Pandica
Valery,

A si naredila test? Sporoči nam veš, da smo firbčne user posted image

Stunfek,
kako kaže? Moje M še vedno ni user posted image , saj ne morem verjeti.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?