Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
A je uredu jedilna, ali mora biti prav una 80% temna?
Jedilna bo kr vredu...une ne vem če boš pojedla kak košček :) Te bo zapekla
No, punce in fantje, zdaj pa tak...
Povejte kaj boste--- MINI BIKINI al TRSKE? REs je bolj fajn da se vsak dan nova tema začne...tista, ki bo pač prva...ker če ne je preveč za iskat kje si končal brat in podobno...pa še fajn je, da se nikol ne zmotiš keri dan maš...meni se je proti koncu to že res dogajalo
Tko da bi tukaj pol kr zaključli...še predolgi naslov je :) Se strinjate?
Hja, pol pa dajmo pisat vsak dan novo temo, ta pa naj se magari zaklene. Saj ne, šalim se. Ja, lepo bi bilo, če bi bile vse na kupu. Tosja bo verjetno delala sezname, imam občutek. Pa se zmenimo, da se 1x tedensko (recimo pon, kot je predlagala mekeke) tehtamo in sporočamo, koliko je minusa. Svojih kg žal ne bom razglašala, jih je preveč.
Drugače pa bo kmalu konec drugega dne. Še 88 to go, hehe.
Hehe, se mi skor ne splača dni štet, ker bi jaz potrebovala še najmanj 2x podobno dieto, da se za silo spravim v red. Sem se pa odločila, da je zame leto 2007 zelo zelo pomembno, med drugim tudi zato, da spravim svoje zašpehano telo v nek pogon. Sem mu napovedala vojno, špehu, mislim. Upam, da mi bo uspelo. Ne, ne ... VEM, da mi bo uspelo!
Pa se zmenimo, da se 1x tedensko (recimo pon, kot je predlagala mekeke) tehtamo in sporočamo, koliko je minusa. Svojih kg žal ne bom razglašala, jih je preveč.
Predlagam, da se tehtamo ob sredah - ker smo v sredo štartale. Jutri bom odprla novo temo - kot želite!!!
S e že veselim jutrišnje večerje sladoled njamiiiiiii
Jaz sem pa danes za kosilo krompirjev golaž in kos kruha, za večerjo pa pol manj. Kaj boste pa jutri kuhale za kosilo, večerje se pa že veselim. A tisti vodni dan se bomo tudi šle, ker jaz vem da ne bom zdržala