Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: 3.1.2007 - NIZKI ŠTART!!! -LOČEVALNA 4.1.2007 18:02:11
|
|
|
|
bobby
|
Kaj pa moškim v mini bikini?
|
|
|
|
RE: 3.1.2007 - NIZKI ŠTART!!! -LOČEVALNA 4.1.2007 18:36:51
|
|
|
|
Julija08
|
Kaj je z moškimi, več vas je boljše bo, vsi ste dobrodošli!! Evo jaz sem se pa zdj resno lotila zadeve, takoj ko sem prišla domov sem šla še na BP, potem pa še v savno (infra - baje pomaga pri hujšanju)?! Zdaj grem pa kuhat testenine s polivko za jutri. Aja za večerjo bom mela pa 3 kepice sladoleda in eno vrstico jedilne čokolade. A je uredu jedilna, ali mora biti prav una 80% temna?
|
|
|
|
RE: 3.1.2007 - NIZKI ŠTART!!! -LOČEVALNA 4.1.2007 18:48:49
|
|
|
|
Kofi
|
A je uredu jedilna, ali mora biti prav una 80% temna? Jedilna bo kr vredu...une ne vem če boš pojedla kak košček :) Te bo zapekla No, punce in fantje, zdaj pa tak... Povejte kaj boste--- MINI BIKINI al TRSKE? REs je bolj fajn da se vsak dan nova tema začne...tista, ki bo pač prva...ker če ne je preveč za iskat kje si končal brat in podobno...pa še fajn je, da se nikol ne zmotiš keri dan maš...meni se je proti koncu to že res dogajalo Tko da bi tukaj pol kr zaključli...še predolgi naslov je :) Se strinjate?
|
|
|
|
RE: 3.1.2007 - NIZKI ŠTART!!! -LOČEVALNA 4.1.2007 19:03:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Se strinjate? Jaz se, ker sploh ne vem na kateri temi naj pišem potem pa skačem iz ene na drugo...
|
|
|
|
RE: 3.1.2007 - NIZKI ŠTART!!! -LOČEVALNA 4.1.2007 20:30:26
|
|
|
|
Mojra
|
jest tud nisem vidla da je ze ena tema- evo sem zraven, danes drugi dan- škrob ( zelenjavna rižotka + solata ) pa juhuhu brez kruha.
|
|
|
|
RE: 3.1.2007 - NIZKI ŠTART!!! -LOČEVALNA 4.1.2007 20:38:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, se strinjam.
|
|
|
|
RE: 3.1.2007 - NIZKI ŠTART!!! -LOČEVALNA 4.1.2007 20:39:33
|
|
|
|
kepa*
|
Hja, pol pa dajmo pisat vsak dan novo temo, ta pa naj se magari zaklene. Saj ne, šalim se. Ja, lepo bi bilo, če bi bile vse na kupu. Tosja bo verjetno delala sezname, imam občutek. Pa se zmenimo, da se 1x tedensko (recimo pon, kot je predlagala mekeke) tehtamo in sporočamo, koliko je minusa. Svojih kg žal ne bom razglašala, jih je preveč. Drugače pa bo kmalu konec drugega dne. Še 88 to go, hehe.
|
|
RE: 3.1.2007 - NIZKI ŠTART!!! -LOČEVALNA 4.1.2007 20:43:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Bravo Kepa,jaz tudi ne bom svojih kilogramov predstavljala vesoljni Sloveniji . Vidim,da že šteješ dni,kot v vojski.Še 88 dni !
|
|
|
|
RE: 3.1.2007 - NIZKI ŠTART!!! -LOČEVALNA 4.1.2007 21:04:37
|
|
|
|
kepa*
|
Hehe, se mi skor ne splača dni štet, ker bi jaz potrebovala še najmanj 2x podobno dieto, da se za silo spravim v red. Sem se pa odločila, da je zame leto 2007 zelo zelo pomembno, med drugim tudi zato, da spravim svoje zašpehano telo v nek pogon. Sem mu napovedala vojno, špehu, mislim. Upam, da mi bo uspelo. Ne, ne ... VEM, da mi bo uspelo!
|
|
RE: 3.1.2007 - NIZKI ŠTART!!! -LOČEVALNA 4.1.2007 21:20:53
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: kepa* Pa se zmenimo, da se 1x tedensko (recimo pon, kot je predlagala mekeke) tehtamo in sporočamo, koliko je minusa. Svojih kg žal ne bom razglašala, jih je preveč. Predlagam, da se tehtamo ob sredah - ker smo v sredo štartale. Jutri bom odprla novo temo - kot želite!!! S e že veselim jutrišnje večerje sladoled njamiiiiiii
|
|
RE: 3.1.2007 - NIZKI ŠTART!!! -LOČEVALNA 4.1.2007 22:08:20
|
|
|
|
Pingvinčica
|
Jaz sem pa danes za kosilo krompirjev golaž in kos kruha, za večerjo pa pol manj. Kaj boste pa jutri kuhale za kosilo, večerje se pa že veselim. A tisti vodni dan se bomo tudi šle, ker jaz vem da ne bom zdržala
|
|
|
|
RE: 3.1.2007 - NIZKI ŠTART!!! -LOČEVALNA 4.1.2007 22:18:05
|
|
|
|
kepa*
|
Jaz bom jutri sigurno testenine. Zvečer bo super, ja. Sploh zame, ki sem velika sladkosnedka. Jaz bom sigurno imela vodni dan, mi pedstavlja velik izziv. Čeprav bo pa pestro, najprej sadni potem pa vodni dan.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?