Kami
|
Živijo bodoče suhice! No, jaz sem zmogla pogum za vaganje po novem letu in vam sporočam tole: kljub vsem basanju in tudi precej zaužitega alkohola je bilo vmes (nisem šla zastojn 2x teranovega likerja delat !), nisem dobila gor niti deke! Edino, kar sem čuvala je to, da sem dopoldne jedla sadje ali pa kar nič (razen kava z mlekom - oprosti Evii, me pa lahk kr obesiš brez nje ). Očitno zadeva deluje! Tako, da je moj skupni rezultat na ločevalni -8kg! Bom kar z vami pridružena, čeprav sem že spet na dieti (mam še kar nekaj za zgubit, da ne bojo na plaži umrli vsi od smeha - vključno z mojim možem ), ker ene poznam že iz drugih forumov. Pa še kake nasvete vam lahko dam. Aja - vodnih dni se nisem šla nikoli, sem kar naprej ciklus štirih dni tolkla. Sem jih prešpricala, ker jaz vseeno rabim energijo da spedenam 2 predšolska otroka in enega moža, ki včasih rabi bit otrok. Pa mi je šlo vseeno 8kg dol. Je pa res, da sem štartala na strašnih 80. Sem sicer močne konstitucije, tako da tud, ko sem bila suha, nisem malo vagala. Zato, Evii, napiši mi moj novi 3-mesečni cilj še dodatnih 5kg!!! Ni vrag, da ne bo šlo še mal dol. Tko, da punce, držte se, fajn jejte še telih nekaj dni, potem pa hura v nove zmage. Aja, verjetno bo velikor razprav tu gor kaj se sme in kaj ne. Sem preštudirala ene par forumov in so zelo velike razlike. Mene pri odločitvi kaj kdaj jesti vodi zdrava kmečka pamet, potem se pa tega tud držim in ne spreminjam kaj kam spada vsak teden. Lahko vam kdaj pomagam, če boste v dvomih, seveda zgolj s svojim osebnim, nestrokovnim mnenjem in eno uspšno 90-dnevno dieto za sabo! Bodte pridne in se sladkajte še mal namesto mene (proteinski dan). Bonnie...v OH dan ni dobro vljučevat preveč beljakovin. V palačinkah s skuto jih je res velik, ampak tud v koščku torte so. Težko zmeriš kaj je bolj prav, jaz sem ponavadi rajš košček kake sadne torte, pa tud saharca je kdaj padla. Pa še to - na sadni dan si ponavadi naštimam še kaj suhega sadja in jedrc (oreški, lešniki), pa semen (bučna, lanena). Ful pomaga, da lažje prestaneš lakoto. Pa prvih nekaj sadnih dni je najtežjih, potem sem se jih pa že prav veselila, ker se mi je zdelo, da sem po treh dneh ostale hrane že kar nekam napihnjena. Skratka - vse bolje bo! Nočka!
|