IVF POSTOPEK (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

vesa -> IVF POSTOPEK (1.1.2007 23:43:41)

Upam da mi bo lahko katera odgovorila na moje vprašanje. 30.12. sem imela prvo punkcijo, 31.12. pa drugo ker sem vse skupaj imela čez 30 foliklov, prvo rundo so mi uničili, pri drugi pa sem od 15 foliklov pridelala samo 3 jajčeca, 5.1. imam transfer in se močno bojim da se pri tako malem številu jajčec ne bo nobeden oplodil, kdaj izveš koliko se jih je oplodilo a te kaj prej pokličejo, po dveh punkcijah imam kar boleče krče in estradiol je pokazal 12.84 a je pametno da pokličem zdravnika. Za odgovor se vam vnaprej zahvaljujem

majrim -> RE: IVF POSTOPEK (3.1.2007 12:43:16)

vesa ne toliko paničarit...jaz sem imela samo eno dobro(ampak res močno) jajčece in nisem niti najmanj podvomila v to,da se ne bi oplodilo...tako da smo zdaj v 4 mececu in v začetku julija čakamo našega prvega sončka...kar pogumno...o bolečinah po punkciji pa nimam pojma,ker je to pri meni šlo kot po maslu in nisem čisto nič čutila...
vso srečo  5.1....[sm=pikapoka1.gif]

vesa -> RE: IVF POSTOPEK (3.1.2007 15:07:19)

Mirjam najlepše se ti zahvaljujem za odgovor si me prav lepo pomirila, zate sem pa resnično vesela in ti iz srca čestitam za tvojega sončka. Čim lepšo nosečnost ti želim in ti želim vse najlepše.
LP

Stran: [1]