|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: S čim jim najedamo živce ?
5.1.2007 16:35:16   
kapica
user posted image Ene so mi cisto poznane.
Jaz pa njega zivciram, ce splaniram kaj bova pocela popoldan, ali ze cel teden naprej, brez da bi njega vprasala. Pa vem da ni prav, pa ne morem drugace, enostvano imam ze v glavi sestavljeno, kdaj bomo  kuhali, pospravljali, sli ven. In ce potem nekaj ni tako kot sem si zamislila, sem jeznauser posted image .  Pa vcasih ze sama sebi grem s tem na zivce.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 26
5.1.2007 17:04:07   
Angellina
Raje se vprašam kaj njega ne spravlja ob živce user posted image user posted image user posted image

Odgovor: sterilno stanovanje, južna po maminem receptu, user posted image  ki spi, pa jaz vsa voljna in željna za naskok user posted image
Tombula! Pa bom preživela dan brez teženja user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 27
5.1.2007 18:14:53   
Meggi
Kapica, tud men je kapnilo a sva z istim okužena. Ma sej da se zavedava je že nakaj, ne. user posted image

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 28
6.1.2007 8:58:37   
paris
He, he, jaz mojemu najbolj najedam v avtu, ko mu vedno težim, da prepočasi vozi!user posted image
Sama sem temperamentna voznica s "težko" nogo (pa brez ene same nesreče v 19 letih vozniškega staža), moj pa je preudaren, varen in počasen voznik. Evo in tukaj se ne morem zadržat, da ne bi skoraj vedno komentirala njegove vožnje. Samo se nikoli ne skregava zaradi tega, zgleda, da se je že navadil!user posted image

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 29
6.1.2007 20:35:39   
MALINČICA
Halo??? Jaz sem popolna!!!user posted image

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu paris)
Neposredna povezava do sporočila: 30
13.1.2007 16:30:29   
Anonimen
Z vprašanjem: "ali si me slišu, kaj sem ti ravnokar rekla?"
Takrat se počuti pod kontrolo kot en majhen otrok in mi vrne tist tipičen pogled.

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
15.1.2007 0:00:09   
Anonimen
Kaj mojega spravi ob živce? Hm... moje "malenkost" pomanjkljivo gospodinjenje. user posted image user posted image user posted image  Kar pravzaprav pomeni neredno pomivanje posode (ostalo še nekako prenese, ampak ob polnem koritu pa kar vročino dobi user posted image ), pasje dlake po celem stanovanju (dobesedno - pa sploh ne vem, kako pridejo v sobo, če pa pes ne hodi tja user posted image ),... pa moje besede "eh, sej bo..." mu kar skravžljajo živce, ker je totalen pesimist... No, pa tudi velikokrat rečem "ja, tole bom zdejle nardila...", potem pa še najmanj 14 dni ne... se je že zgodilo, da smo isto rundo cunj 3x prali, ker sem tolikokrat rekla "ja, sej jo bom vzela iz pralnega stroja", pa je nisem user posted image ... in podobne variante... motijo ga moji papirji in knjige, ki ležijo po celem stanovanju... moti ga morski prašiček, ki vpije, kakor da bi ga klali, ko ga Gospod Otrok s kletko vred vleče po stanovanju...
Drugače sem pa kar pridna... user posted image

Ugotavljam pa (zdajle), da njega pa kar vse moti... mater, to je potem z njim nekaj narobe, ne z mano... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
15.1.2007 12:53:16   
Meggi
Kerensa- ti si pravi model,.............user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
15.1.2007 15:33:33   
Angellina
Keresna če bi bla moja, bi te nagačla, vsaj "sej bo" ne bi več govorila, ostalo bi blo itak isto user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
17.1.2007 13:58:46   
žirafica
S tem, da težim naj delo opravi na moj način.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 35
17.1.2007 15:57:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Angellina
Keresna če bi bla moja, bi te nagačla, vsaj "sej bo" ne bi več govorila, ostalo bi blo itak isto user posted image user posted image user posted image

A mi zdaj samo še razložiš, kaj je narobe z besedama "saj bo"? Saj v končni fazi vedno "je", ampak pač malo traja, a ne? Kaj pa je 14 dni proti večnosti? user posted image

(odgovor članu Angellina)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
17.1.2007 20:41:52   
Meggi
jow, jaz bi kar skinala besedo "sej bom". Ker nikoli ne veš. kdaj bo storjeno, če sploh bo, in na konc lahko narediš celo sam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
17.1.2007 20:50:09   
Anonimen
Vidš, vidš... sej sm mu rekla, nej sam nardi, če ne more počakat na moj "sej bo"... da ti vidš, kolk je šele potem znoru... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
17.1.2007 23:36:04   
Meggi
no tu pa priznam vidim sebe- znorim ja,..........

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?