metaa -> nima vhoda v nožnico? (1.1.2007 22:06:24)
|
Ko sem danes previjala mojo 9-mesečnico, sem na luliki opazila eno belo pikico in sem jo hotla nežno odstraniti. Pri tem sem pazila, da je ne zanesem v nožnico. Bolj kot gledam, kje ima luknjico (da bi se ji ognila), mi ni blo jasno, ker je nima. SEm čisto natančno pregledala in niti ene, za šivankin vbod velike luknjice nima tam, kjer naj bi bil vhod v nožnico. Zdi se mi, da sem opazila eno rahlo modro čtrico tam, kjer bi morala biti in se sprašujem, ali se je morda zaraslo ali se ni odprlo. Sedaj pa ne vem, ali pri toliko starih, vhoda še ni videti, ali je z našo glede tega kaj narobe? Starejša punčka je stara skoraj 2 leti, pa je vhod jasno viden, se mii tudi zdi, da je bil že skoz. Pediatri se pri kontrolnih pregledih v te stvari ne poglabljajo, tako da jasno da do sedaj tega niso opazili. Preden kličem pediatra in zganjam paniko, bi torej vas, drage mamice punčk rada vprašala, ali je ta situacija torej nenormalna in se pri vaših lepo vidi "luknjica". Saj vprašanje je mal čudno, ampak lahko si predstavljate, da me skrbi. Hvala vsem za odgovore!
|
|
|
|