|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hujšanje s Pilatesom
1.1.2007 14:07:55   
Anonimen
 a katera uporablja pilates!!!user posted image telovadba z pilatesom, a res pomaga, a moraš tud stradat,rada bi si ga kupilaampak samo če pomaga! user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil petka -- 11.2.2007 20:02:31 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: HUJŠANJE Z PILATESOM
1.1.2007 16:47:43   
Mavrična zvezdica
Jaz sem nad pilatesom navdušena, saj me vedno napolni z energijo in imam občutek, da se dobro raztegnem in aktiviram svoje mišice, a ne računaj na to, da se boš spotila in tako skurila odvečne kilograme.

Skupaj s kontroliranjem svoje prehrane bi pa verjetno šlo. Jaz sem ob premišljeni prehrani in redni vadbi po porodu hitro zgubila kg, a pilates ni bil odločilnega pomena.  Tu bi ti verjetno bolj pomagala kaka aerobika (če se odločaš za tako vadbo), plavanje, kolo, tek ipd.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.1.2007 18:33:42   
Samoyedka
Nočem krive vere učit, ampak če imaš internet, zakaj bi kupovala CD-je, do, si ga potegni...
No ja, jaz počakam do srede, da dobim iz hoferja blazino, pol bom pa morala malo začet migat user posted image Kaj hočemo, novoletne resolucije nikol niso prijetne hehe

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

(odgovor članu Mavrična zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.1.2007 19:38:04   
Anonimen
Samoyedka: a mi lahko poves kje se da to dobit, ker je ful drugače drago!

imam drugače sobno kolo, sam mi nič ne pomaga!!!
l.p.

(odgovor članu Samoyedka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
1.1.2007 20:00:43   
Anonimen
Pilates je namenjen oblikovanju telesa, natančneje zadnjice stegen in trebuha. CD-je si potegni iz eMule.

Za hujšanje pa je potrebna redna kardio vadba vsaj 3-4x tedensko po minimalno 20 minut, idealno pa 30-40 minut v 60-70% MSU-ja. Sobno kolo ti verjetno ni pomagalo, ker nisi spremljala srčnega utripa. Če pa že, pa nisi vadila redno ali nisi upoštevala stopnjo vadbe (60-70% maks.srčnega utripa). Ta vadba je učinkovitejša, če vadiš zjutraj na tešče, ker telo pridobiva energijo iz lastnih maščobnih zalog. Če pa pred tem spiješ še jutranjo kavo (brez sladkorja in mleka) pa se proces topljenja maščob še pospeši.

Najbolj super kombinacija sploh: primerna prehrana (pa ne mislim stradanja!) + 2x do 3x tedensko (cca 20 minut) Pilates + 3x do 4x tedensko kardio vadba (20-40min) + VZTRAJNOST = izguba maščobe, izguba kilogramov, dobra kondicija, veliko energije in lepa postava. GARANTIRANO iz prve roke!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
1.1.2007 20:02:39   
kepa*
Caffee, tako si ti dosegla popolno postavo?

Letos pa bo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.1.2007 20:07:19   
Anonimen
Pa še linki, ki ti bodo pomagali pri hujšanju s kombinacijo športa in pravilne prehrane:

http://mojtrener.com/index.php?group=lmenu&menu=hujsanje&g_domain=mojtrener.com&g_lang=sl
http://mojtrener.com/
http://www.osebnitrener.com/
http://forum.smsdieta.si/discussion/57/sport-in-hujsanje/
http://www.cenim.se/160-a.html

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
1.1.2007 20:09:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kepa*

Caffee, tako si ti dosegla popolno postavo?

JA! user posted image Nisem neka anoreksična suhica, ampak imam pa oblikovano telo. Se ne hvalim, ampak sem zelo ponosna na svojo vztrajnost, ki je bila resnično poplačana. Zato zares z velikim veseljem delam tako reklamo user posted image

(odgovor članu kepa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
1.1.2007 20:11:20   
kepa*
Niti pod razno ne mislim, da se hvališ, kje pa. Me le zanima vse v zvezi s tem. In kako si se/se prehranjuješ?

Letos pa bo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.1.2007 20:21:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kepa*

Niti pod razno ne mislim, da se hvališ, kje pa. Me le zanima vse v zvezi s tem. In kako si se/se prehranjuješ?

Prisegam na Montignaca.user posted image

(odgovor članu kepa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
3.1.2008 14:36:34   
Sash
Mene pa zanima, kako vam je uspelo pobrat pilates z neta. Meni ga noče in noče pa se tolk časa trudim. Kupovat pa mislim, da nima smisla. A se še kako, da prit do njega (ga mogoče kje sposodijo, da si ga ogledaš)?

Na svetu sem zato, da ljubim in ne sovražim!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.1.2008 15:55:42   
dory
Pilates vaje oz pravilno izvedbo le teh se ne morš naučit prek neta...ker gre za pravilno izvajanje vaj vključno s pravilnim dihanjem...

Sama delam pilates že cca 5mesecev...in ne s pilatesom NE shujšaš, se ti pa spremeni oblika telesa...je pa tako,če zraven žreš ne moreš pričakovat,da bo še to imeli kaj dosti učinkov...

Sicer jst sem shujšala cca 3kg ampak sem krepko pazila na prehrano, telo,sploh pa trebuh dobiva značilno pilates obliko...

(odgovor članu Sash)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.1.2008 16:05:36   
cessy
v knjižnico pojsi pa boš mogoče tam najdla kak cd za pilates, v naši knjižnici vem da majo to.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?