moder -> RE: domačnost? (2.1.2007 19:33:08)
|
Jaz k svojim staršem po enem letu in pol, odkar sem se odselila, večinoma pridem samo na obisk. Kar pomeni, da mi postrežejo s kavico ali čajem, se ukvarjajo s [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image], da jaz to lahko v miru popijem, da se kaj pogovorimo. Grem pogosto, samo ne ostanem prav dolgo, skoraj nikoli eno uro, ker sem se preselila precej blizu. Omar ne odpiram in tudi sama si ne jemljem stvari, razen če mi kdo reče, naj si sama vzamem ali pa da je treba iti kakšno stvar v klet iskat in se ponudim, da grem jaz. Prav tako ne maram, da pri meni jemlje kdo kozarce iz omare in pijačo iz hladilnika. In sem besna, kadar mi tašča po kosilu krožnike naloži na kup in jih odnese na pult. Bom že sama, saj zmorem. Sem pa takoj ko sva se preselila v svoje stanovanje izrecno povedala, da pri meni ne bo nihče omar odpiral in sam kaj ven jemal. Tak je moj prav in zaenkrat kar drži, samo tašča se še ni čisto navadila. Sicer to ne zgodi pogosto, ker ni velikokrat na obisku in se mi zdi takrat brez veze zapenjat in malo potrpim. Ostale sem pa navadila.
|
|
|
|