bambi -> Pika74 10000x TI HVALA!!! (7.9.2004 15:34:10)
|
Ejte punce moje, to so besede :bravo::bravo::bravo: Kaj skoz neko jamranje (no, ta prava se oglaša) in :((, dajmo malo dobre volje pa bojo :duda::duda: letale okoli nas kot furije :bravo::bravo::bravo: Pia73, kaj je pa zdaj to???? Sprijaznila sva se z enim :duda:???? Hej, počakaj malo.... vidim da si isti letnik kot jaz, imaš enega :duda:, kot veš imam jaz samo svojo zvezdico in lepe spomine na nosečnost, tako da se borim za :duda: in vem, da mi bo uspelo..... saj časa imamo do 40 ali pa še več, tako da nikar ne obupat, saj veš koliko čudežev se je že zgodilo in zakaj ne bi bile tudi me med njimi. Jaz si govorim, da če sem bila med tistim 1%, pazite, 1%, ki jim umre otrok, ni hudič, da ne bom tudi med tistimi ki jim končko enkrat tudi uspe kaj lepega :duda::duda::duda: Jaz mislim, da bomo vse enkrat zagledale :modri:, kajti že od nekdaj velja, da če si človek renično nekaj želi, potem se mu želja uresniči.... Zato pa punce, že 100. dobro voljo in nasmeh na obraz, tako da bo pozitivna energija kar sijala od nas in priklicala :duda:.... Kdo si pa želi tečne "mufle" za mamico?????? Dajmo, dajmo, malo hopacupa pa bo ;);) ZA vsako :rozica: BAmbi
|
|
|
|