enia -> totalno zmedena (30.12.2006 10:33:42)
|
Pozdravljene! Ker vem, da boste znale pomagat men iz tele zagate, vas prosim za pomoč. Situacija je čudna, bom skušala bit kratka. Sem tretji krog klomifena oz. sem bila. M naj bi prišla 28.12. pa ni. Merila sem si BT, vendar sem vmes zbolela, tako da ni bila ravno realna. 29.12. pa je bilo nekaj izcedka, sem rekla, evo jo M. Čeprav bolečin ni bilo. Sem misla, ok tokrat brez bolečin, sej je vsakič drugač od kar sem na klomifenu. Je bilo pa tega izcedka zelo malo, na vložku nič, samo če sem dala tampon, sem vedela, da se nekaj dogaja. Zvečer pa me je nekaj špikalo po trebuhu, okoli popka, nek čudn občutek, da mi nekaj teče ven. Grem na wc in mi zdrkne nek sluzast delček. Kapljale pa so svežein živo rdeče kaplje krvi. Danes zjutraj pa spet skoraj nič krvi. Zdej na vložku pa spet nič. No, pa sem se odločla naredit test - romed kaseto. In mi pokaže 2 črtici. testna je sicer šibka. zdej sem pa zmedena. Se je test zmotil ali je možno, da sem nosečka? Ker BT mi je padla. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Hvala za odgovore. slikce sem dala v album, če se keri da pogledat. Hvala.
|
|
|
|