Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
PROSIM, POMAGAJTE S PREDLOGI 6.9.2004 16:41:51
|
|
|
|
Erdbeere
|
Jest sem poslala sms-je pa sej to se itak pol samo razve :)
|
|
|
|
PROSIM, POMAGAJTE S PREDLOGI 6.9.2004 17:01:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Starše (njegove in moje) in mojo najboljšo prijateljico sva poklicala že iz porodne sobe. Žlahta je potem tako izvedela od staršev. Za sodelavce sem že prej pripravila doma v vrečko šampanjec in sladkarije in jih je potem moj ljubi nesel, še ko sem bila v porodnišnici. Njegove prijatelje je obvestil sam, v tistih dneh, ko je bil pač še sam doma, moji pa so izvedeli postopoma, v glavnem pa sem pošiljala smske. Nikakor pa si nisem že pred tem belila glave s tem, kako bom vse obvestila. Najbolj važno mi je bilo, da izvejo starši in moja najboljša prijateljica. Pozdravčke, Nojči 36 4/7:sloncek:
|
|
|
|
PROSIM, POMAGAJTE S PREDLOGI 6.9.2004 17:26:09
|
|
|
|
Urša
|
SMS-i, torej mobilna tehnologija. ;) Ne se obremenjevat s tem, bojo vsi zvedl, brez skrbi, tud če jih nauš ti obvestila, boš vedla, ko bojo telegramčki kapljal v porodnišnico. 9nebesa
|
|
|
|
PROSIM, POMAGAJTE S PREDLOGI 7.9.2004 13:51:02
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
NAREDI KOT URŠA:bravo:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 6 lepih imen za fantke z le tremi črkamiKratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?