|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   stres in prepiri
29.12.2006 11:38:14   
Anonimen
Zanima me, če mogoče veste če lahko hudi prepiri in stres škodijo otroku,kajti zadnje čase pri nas doma vladajo sami prepiri. Sem pa v 17. tednu nosečnosti. Bojim se da ne bi bilo kaj narobe z mojo pikico.

Prosim za nasvete
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: stres in prepiri
29.12.2006 11:57:12   
najina pikica*
no da bi stres uplival na telesni razvoj otroka glih nevem user posted image  verjetno nevem kako dobrodošli glih niso,kajti nosečnost bi mogla biti stadij uživanja,.....upliv na psihično stanje otroka pa sigurno upliva....otrok je bol razdražljiv,boječ,jokav,.....kako se pa ta stanja kažejo kasneje v njegovi maldosti nam je pa jasno težko se uči,težko navezuje in ohranja stike,negativec,hujša stanja pa so lahko tudi agresija,misli na samomor...
skratka,želim ti,da se stanje pri vas doma čim hiteje umiri,da boš lahko uživala v svoji nosečnosti....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.12.2006 12:03:35   
Mina1
Vsekakor ni dobro biti v takšnem okolju, kjer predaduje stres in prepiri, to ni dobro ne zate, ne za pikico, v smilsu tega, da če boš ti zelo nervozna zaradi tega, lahko vpliva na otročka seveda.

Probaj, če se le da, se izolirati iz vsega tega, imej lepe misli, če se le da, se boš ti bolje počutila in tvoja pikica tudi, verjami mi. Tudi bližnjim povej, da to ni dobro ne zate ne za pikico.

Čimmanj stresnih situacij in veliko lepega, lepo nosečnost ti želim.

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.12.2006 14:16:55   
Petraa
ne ,ne bo nič narobe,ker si že tako noseča da nisi več občutljiva na hormonska nihanja.tako da kar prepiraj se naprej user posted image --Joke

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.12.2006 14:54:30   
a.jda
Tudi  jaz sem bila med nosečnostjo čustveno bol na tleh. Sledili so prepiri in slaba volja.Mislim da je to vplivalo tudi na mojo punčko, ki je v prvih mesecih samo jokala, bila razdražljiva. je tudi bolj plašen otrok. Zdaj ko raste se stvari normalizirajo. Toplo ti priporočam da se zavestno kontroliraj, jaz bi se, v kolikor bom imela še kakšnega otročka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?