tadruga -> bolečine po (28.12.2006 19:59:06)
|
od kakega tretje meseca nosečnosti me po seksu (penetraciji) res bolijo noge. ne rit ali medenica ali v nožnici/maternici, temveč mišice nog vse od spodnje polovice ritnic pa do prstov na nogah, in to tako, da še kakih šest ur ne morem stati. lahko čepim, hodim, sedim, ležim brez problema...v bistvu sem tisti čas skoz v gibanju. če grem ven, niti pri semaforju ne morem strpeti in moram počepnit ali pa delat kroge po pločniku (pa si predstavljajte, kako to zgleda). mogoče si je težko predstavljati, ampak to res hudičevo boli. mož je nežen, ne prenese svoje teže name, sprobala sva tudi že različne položaje, ne zaleže nič. v prvi nosečnosti se mi je to zgodilo samo enkrat v devetem mesecu. zanosila sem pa malo manj kot štiri mesece po prvem porodu. drugače nobenih težav. a se še kateri dogaja kaj takega? veste mogoče zakaj...kako pomagat (ne bi rada nehala seksat)? bi lahko bilo nevarno za otroka (glede na to, da sva spolno aktivna že vseh pet in pol mesecev, pa je bilo do zdaj na pregledih vse v redu)? ima smisel povedati to ginekoliginji? aja, še to, med seksom me ne boli, začne se kakih pet minut potem, ko vstanem s postelje.
|
|
|
|