Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Operacija hidrokele-vodne kile v jajčku? 10.1.2007 9:19:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Po odlomkih do informacij,kaj vse so mu delali.GRRRR.Ma mislim,lahko bi to že ob odpustu razložili. Ima precej velik rez v predelu dimelj in še enega na mošnji,le,da ta ni šivan amapk zlepljen.Tudi lulček so poštimali.Niso mu obrezali kožice,ker ni bilo potrebno,amapk so jo potegnili navzdol do tistih vezi,ki držijo kožico ob glavici lulčka in jih prerezli,tako,da gre sedaj kožica lepo navzdol.Ni čudno,da je revček preživljal take bolečine. Sedaj je že vse v redu,le občasne more še ima in pojamra,da ne gre v bolnico.
|
|
|
|
RE: Operacija hidrokele-vodne kile v jajčku? 18.1.2007 14:08:00
|
|
|
|
Avri
|
Joj, mene kar stiska, nas čaka operacija dimeljske kile. skozi sem upala, da se bo sama zaprla tale luknjica, pa nič. Zdaj mu kar pogosto nagaja in zgleda, da bo potrebno operirati. Hvala za te informacije, me je malo pomirilo.
|
RE: Operacija hidrokele-vodne kile v jajčku? 19.1.2007 9:34:59
|
|
|
|
srki
|
No, samo da je za vami in da se stanje boljša. Neva, ko si opisovala, kaj se je dogajalo po operaciji, sem podoživljala našo zgodbo, ko je bil na operaciji žrelnice. Po narkozi je čisto isto reagiral, kot vaš Timi. Sem mislila, da se mi bo strgalo. Totalno podivjan je bil, moč pa takšno. Kar tekal je sem in tja, skratka groza. Tisto, pred operacijo, ko se smejijo in ko so kot pijančki, je res smešno. Jaz sem se prav naglas smejala, ko sem Aljaža videla v takšnem stanju. No, lepo okrevajte!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.