|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Operacija hidrokele-vodne kile v jajčku?
10.1.2007 9:19:32   
Anonimen
Po odlomkih do informacij,kaj vse so mu delali.GRRRR.Ma mislim,lahko bi to že ob odpustu razložili.
Ima precej velik rez v predelu dimelj in še enega na mošnji,le,da ta ni šivan amapk zlepljen.Tudi lulček so poštimali.Niso mu obrezali kožice,ker ni bilo potrebno,amapk so jo potegnili navzdol do tistih vezi,ki držijo kožico ob glavici lulčka in jih prerezli,tako,da gre sedaj kožica lepo navzdol.Ni čudno,da je revček preživljal take bolečine.user posted image
Sedaj je že vse v redu,le občasne more še ima in pojamra,da ne gre v bolnico.

(odgovor članu * Mateja *)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
18.1.2007 14:08:00   
Avri
Joj, mene kar stiska, nas čaka operacija dimeljske kile. user posted image user posted image user posted image  skozi sem upala, da se bo sama zaprla tale luknjica, pa nič. user posted image user posted image user posted image
Zdaj mu kar pogosto nagaja in zgleda, da bo potrebno operirati.
Hvala za te informacije, me je malo pomirilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
19.1.2007 9:34:59   
srki
No, samo da je za vami in da se stanje boljša.

Neva, ko si opisovala, kaj se je dogajalo po operaciji, sem podoživljala našo zgodbo, ko je bil na operaciji žrelnice. Po narkozi je čisto isto reagiral, kot vaš Timi. Sem mislila, da se mi bo strgalo. Totalno podivjan je bil, moč pa takšno. Kar tekal je sem in tja, skratka groza.

Tisto, pred operacijo, ko se smejijo in ko so kot pijančki, je res smešno. Jaz sem se prav naglas smejala, ko sem Aljaža videla v takšnem stanju.

No, lepo okrevajte!

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 28
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Nadomestna in dopolnilna komunikacija
Oktober je mesec ozaveščanja o NDK, ki omogoča komunikacijo osebam s težavami govora. V Sloveniji pa se soočamo z izzivi...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.