Anonimen -> RE: izgubljeni kuža-žal je on (4.4.2007 0:27:14)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gorazdova MalaMaja, te zelo razumem, vendar podpiram pa te ne.. Razumem to, da ti je težko psa spustit, vendar psi rabijo gibanje.. Če mu tega ne moreš omogočat, bo res najboljše, da daš psa tja kjer bo imel gibanje.. Ne boj se, nauči ga, da ne pobegne... In potem bo lahko svobodno skakal okoli... LP Ves kaj, Gorazdova, nekaterih psov odpoklica zal ne mores naucit. Jaz sem tudi imela Luno 1 leto SKOZ na vrvici, ker je gospodicna preprosto usla! Potem sem jo postopoma imela 14 dni na dodatni vrvici, ki jo je vlekla za sabo - da sem jo lahko ulovila (stopis na strik in je). Potem je pa enkrat nisem imela s sabo, pa sva srecale kuzke, ki jih pozna in sem probala brez - zaenkrat (14 dni) deluje. Sicer mi ful uhaja na sled (beagle lovec pac) in pozre vse mozno, ampak zaenkrat pride. Vcasih jo pac moram cakat 5 minut, da je moj piskot bolj zanimiv od svinjarije, ki jo najde v travi. In tudi pes na vrvici se POPOLNOMA dovolj razgiba, le vec casa zanj si moras vzet in naredit doooooolg sprehod in se pac se ti z njim rekreirat - nobenemu ne skodi. LP, Ribica
|
|
|
|