Pikapolonica -> 5-mesečnik - koliko in kolikokrat na dan.... (27.12.2006 15:12:43)
|
No, takole je na stvari. Zaradi velikih težav z dojenjem podnevi, predvsem pa neprestanim zbujanjem in hranjenjem ponoči, sva se z mojim [sm=love.gif] skupaj odločila, da počasi preneham z dojenjem in Lino navadimo na adaptirano mleko. No, nekaj časa si še nameravam črpati svoje mleko, a tudi ne v nedogled.. No, čeprav je moja prva hčerkica stara komaj 2 leti in smo imeli z njo skoraj popolnoma podobne probleme - tudi ona se ni hotela dojiti in sva na flaški pristali že pri treh mesecih - se pri najboljši volji ne spomnim popolnoma nič. Ne koliko mleka sem ji dajala, ne kolikokrat na dan. Dobra, saj na škatli od adaptiranega mleka nekaj piše, samo meni se zdi malo hecno, da bi ji dala pa zdaj tri obroke na dan, če jih je do sedaj imela 6. Najbrž bi le bruhala od preveč hrane. Zato prosim za malo pomoči. Aja, Lina je stara pa 5 mesecev in en teden. Do sedaj je bila polno dojena in tudi GH še nisem začela uvajati. Pozdravček, Pikapolonica [sm=pikapoka.gif]
|
|
|
|