|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: konec veselja
28.12.2006 5:37:39   
zaljubljena23
Žal mi je, da te je doletela ta nesreča, verjamem da bo tudi zate posijal sonček
user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 26
31.12.2006 18:52:14   
gradles
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

user posted image user posted image user posted image  Zelo mi je žal. Nimam besed, le mislim lahko nate in na tvojo - vajino bolečino. user posted image user posted image user posted image

tudi jaz se pridružujem temu sporočilu, saj vem kako je to hudo ker sem sama to doživela v oktobru in sicer sem bila noseča 6 tednov.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 27
31.12.2006 23:03:42   
Sulfinija
user posted image user posted image user posted image user posted image ,kmalu se bliža leto 2007,ki bo sao naše in bomo vse  vesele srečke user posted image .

LP Mojca

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu lena35)
Neposredna povezava do sporočila: 28
1.1.2007 14:47:31   
lunca2
Tudi meni je žal user posted image user posted image . Vendar ne obupaj!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 29
1.1.2007 19:41:30   
Zasanjana
Sožalje tudi z moje strani.user posted image Glavo gor punca!user posted image user posted image -za srečo.

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 30
3.1.2007 7:54:14   
bodoča
Tudi jaz ti pošiljam lepe misli in ogromno user posted image .

mojeustvarjanje

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 31
5.1.2007 8:37:36   
MP30
Evo eno user posted image , pa držim pesti, da se nam čimprej oglasiš z srečno novičko!

(odgovor članu lena35)
Neposredna povezava do sporočila: 32
5.1.2007 14:40:19   
Lusa
lena35 sočustvujem s teboj.Tudi meni je zelo hudo user posted image ,saj sem imela 5dni pred tabo abrazijo.Sedaj pa se še ukvarjam s krvavitvami.Upam ,da nam bo to leto 2007 bolj naklonjeno ,pa en močanuser posted image .

(odgovor članu MP30)
Neposredna povezava do sporočila: 33
5.1.2007 23:06:53   
andreja2000
Lena35 user posted image ,žal mi je,tudi sama poznam to boečino
in pravtako zate Lusa  user posted image .
Veliko moči  in pozitivnih misli vama želim in vama pošiljam user posted image user posted image  za srečo.
Držita se!!

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 34
6.1.2007 9:27:16   
Anonimen
Glej, jaz sem imela SS oz. abrazijo junija 06 in sem danes zagledala user posted image . Misli pozitivno, tudi ti boš spet ugledala svojouser posted image user posted image  in imela zdravega user posted image . Boš videla.
Vem pa, da sedaj zelo zelo boli, ti pa obljubim da je sčasoma lažje.
Srček

(odgovor članu klaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Admin

(84%)

(16%)

Število vseh glasov: 160

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!