Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Zakaj me grize in se smeji?! 26.12.2006 21:46:09
|
|
|
|
HuAnita
|
Naš newborn me, odkar sem sicer skozi stisnjene zobe zajavkala, ko me je s špičakom prvič ugriznil, zdaj redno grize. Najprej sem mislila, da ni več mleka v dojki, čeprav se mi je zdelo čusno, ker je teklo, pa ga dam na drugo (polno), pa spet grize... Prejle pa me je tkao, da me je celo zmrazilo, pa še zdaj me boli Potem pa vriska zraven, tkao da sem ga vsa užaljena dala kar atiju, kjer je celo tudi zaspal (sicer zvečer le zizla , preden zaspi). Mu je to igra? Ni mleka? Na pomoč!!!!
|
|
|
|
RE: Zakaj me grize in se smeji?! 26.12.2006 21:59:58
|
|
|
|
Jančika_
|
Hehe, ful mu je fora, valjda . Vasja je tudi mel take finte v levo. Enkrat me je ugriznil tako, da sem imela luknjo na spodnji strani bradavice, tam, kjer se bradavica priključi na kolobar . Ko me je začel orenk gristi, se je začel počasi tudi odstavljati. Najprej sem ga poskušala na vse možne načine odvrniti in zamotiti, pa ni nič pomagalo, potem sva pa počasi kar zaključila. No vidiš, zdaj boš lahko malega vsak večer atiju poturila .
|
|
|
|
RE: Zakaj me grize in se smeji?! 26.12.2006 22:02:37
|
|
|
|
HuAnita
|
Jančika, če bom hotela piercing na jošku, bom šla raje h kozmetičarki... Samo malo čudno se mi zdi, če ni hotel dude, pa ne ve, kaj je steklenička, da bi se pri še ne 5m začel odstavljati?! (priznam, da bi mi bil kar šok in žal... - oboje)
|
|
|
|
RE: Zakaj me grize in se smeji?! 26.12.2006 22:06:05
|
|
|
|
Jančika_
|
Ne ne, saj ne mislim, da se Petja odstavlja, po moje je samo ful vesel, da reagiraš na njegovo dejanje. Komunikacija je to po moje . Sem pač napisala, kako je bilo pri Vasji; star je bil pa kakih 6-7 mesecev takrat, pri 8 se je pačisto odstavil. Po pravici povedano tudi meni ni bilo več do tistih bitk in pregovarjanja.
|
|
|
|
RE: Zakaj me grize in se smeji?! 27.12.2006 8:17:42
|
|
|
|
rainbow
|
Moja je tudi en čas to počela, sem bila že prav besna; v vsako bradavico me je enkrat tao vgriznila, da se mi je grdo poznalo in bolelo. nisem prav vedela, kaj naj naredim, no potem pa je nehala. in se veselo dojila dalje.
|
|
RE: Zakaj me grize in se smeji?! 27.12.2006 9:05:06
|
|
|
|
živa
|
Mene je najbolj grizel med 5. in 6. mesecem, ko je dobival prve zobe. Jaz sem mu nos poskušala zamašiti z joško in ga pošteno okregala. Ga je kmalu minilo in še zdaj, pri 11 mesecih, se zvečer in zjutraj še malo crklja in nič ne grize, čeprav ima 6 zob. Lp, živa
|
|
|
|
RE: Zakaj me grize in se smeji?! 27.12.2006 18:01:04
|
|
|
|
mmijau
|
Meni pa je pediater, ko sem pojamrala razložil, da je to kot nek refleks. Otrok te želi zadržati in pač stisne. No, ne vem, kaj si mislim ob tem, trpela pa sem ko norec. Poskušaj ostati brez nekega posebnega izraza na obrazu in neprizadeta, mogoče bo pomagalo.
|
|
RE: Zakaj me grize in se smeji?! 27.12.2006 18:54:00
|
|
|
|
domci
|
Tudi nam se je zgodilo, to se igra in ker narediš čudno mimiko obraza se mu zdi hecno..... Jaz sem se z mojim kar skregala no sedaj ve da če mami reče av to pomeni da jo boli in ne sme grist
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?