crci06 -> RE: previjalna miza (27.12.2006 20:43:50)
|
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaz Jaz pa sem k mizarju dala narediti ploščo s stranicami (kot zgornji del previjalne komode) in to postavila na pralni stroj. Ta varianta v kopalnici se super obnese - vodo imaš v bližini, po kopanju daš otroka direktno gor,... Evo še slikca naše previjalne na pralnem stroju... jaz sem naredila podobno - namesto pralnega stroja je pri meni osnova ena druga nizka omarica, ki je že bila v kopalnici, s tem, da se mi zdi fino, da sem si to ploščo, ki jo ima andrejaz postavljeno od začetka pralnega stroja pa do stene, da je luft zadaj, dala postaviti bolj naprej... da lažje bližje prideš in že s trebuhom narediš ograjico spredaj... Seveda pa moraš paziti, da ti bi še vseeno enostavno v stroj dajat in iz stroja jemat cunje, če boš tako naredila... po potrebi pokažem tudi slikco... ideja se mi zdi zelo dobra in praktična in poceni... (za vse, ki veste, da še nisem rodila... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] smo pa previjalno kljub vsemu že sprobali!!!! samo pač ne z mojimi otroci, ampak se je tud pri 2,5 let obnesla!)
|
|
|
|